İngilizce özel dersleri, 

İngilizce özel ders ile İngilizceyi günlük veya akademik hayatınızda ya da iş yaşamınızda kullanabilerek İngilizce anlamayı geliştirebileceksiniz. İngilizce özel ders alarak konuşma, dinleme, okuma ve yazma yetenekleriniz gelişecek, İngilizce seviyenizi yükselterek en üst seviyeye çıkartarak kullanabileceksiniz. İngilizce bilginiz başlangıç seviyesi ya da başlangıca yakın seviyede olsa bile İngilizcenizi geliştirmek, bildiğiniz İngilizceyi kullanabilmek, günlük konuştuğunuz İngilizceyi daha da geliştirebilmek için, İngilizce özel dersleri alarak amacınızı gerçekleştirebilirsiniz .

İngilizce özel ders alarak İngilizcenizi geliştirirken aynı zamanda İngilizce kullanımı için önemli bazı yetenekleri de kazanacaksınız. Kazandığınız beceriler ile İngilizce sorulan soruya cevap vermeden önce düşünme ile geçirilen zaman ve  doğru cümle kuramama endişesini yenebileceksiniz. Bu sıkıntılarınızın hepsini İngilizce özel dersleri alarak çözümleyebilirsiniz. Her ders süresince bir konu,  dilbilgisi konusu ya da dilin 4 yeteneğinden birisini öğreneceksiniz, bu da sizin İngilizce özel ders de aldığınız yolun bir göstergesi olacaktır.

İstanbul ‘ da yerinizde , size uygun saatlerde yapacağımız İngilizce özel ders , sizin de katılımınızı gerektirerek , öğrenci odaklı ve öğrencinin derse katılımının yoğun olduğu bir şekilde işlenmektedir.

 İngilizce özel dersleri için doğru adres

Haluk hoca 0532 343 65 00