IELTS ders İstanbul,
IELTS ders İstanbul IELTS Sınavı  sonucu kabul seviyesi en düşük 5 ya da 5.5 olarak kabul edilmektedir . Bu skor kabul aldığınız  okula göre farklılık gösterebilir. Ortalama dünya standartlarında iyi  bir üniversite IELTS Sınavı skoru olarak 6 ya da 6.5 kabul eder.
Alacağınız özel ders için İngilizce seviyeniz ne kadar iyi ise, IELTS sınavı için daha verimli ve kısa sürede hazırlanmış olursunuz. Daha önce IELTS Sınavına girmiş iseniz almış olduğunuz skor eksikleriniz açısından size yol gösterici olacaktır. Yapacağımız IELTS dersi tam sınav çalışması olarak ya da eksik olduğunuz bölümler  üzerinden isteğinize göre yapılabilir.
İstanbul’ da yaptığımız IELTS ders çalışmalarımız akademik veya genel IELTS sınavı için sınavın tümü ya da her bölümü için ayrı çalışma olarak uygulanmaktadır.
İstanbul’ da yaptığımız  çalışmalarımız talebinize göre sıklığı ayarlanan özel ders şeklinde olmaktadır. Bu çalışmalarımız sırasında test standartlarına uygun çalışmalar yapılarak ders sonucunda o gün yapılan çalışmalar ile ilgili ödevler verilmektedir.

IELTS ders çalışmalarımız online olarak size uygun saatlerde yapılmaktadır.
IELTS ders çalışmalarımız sonucunda ,
IELTS sınavının 4 modülü içinde akademik İngilizceniz gelişecek,
IELTS Sınavı için gerekli olan çalışma şekli ile tanışacaksınız ,
IELTS Sınavı içeriği ile tanışacaksınız.

IELTS Sınavına online olarak hazırlanıyoruz. 

IELTS özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00