IELTS Dersi
Ielts Sınavı uluslararası platformlarda en çok bilinen İngilizce yeterlilik sınavıdır. Yurt içinde ve yurt dışında bir çok kurum  İngilizce yeterlilik seviyenizi  kanıtlamak amacı ile Ielts sınavı skoru kabul etmektedir.

Ielts Sınavı 2 bölümden oluşur , Akademik ve Genel Modül . Akademik Modül, akademik çevrelerde İngilizce bilginizi kanıtlamak amacı ile tüm dünya üniversiteleri  tarafından kabul edilir. Ülkemizde bulunan  bazı vakıf üniversiteleri  Ielts Sınavı sonucunu İngilizce hazırlık sınıfı ve yüksek lisans için İngilizce muafiyet sınavı olarak veya  Erasmus dil sınavı yerine  kabul etmektedirler.

Ielts Sınavı Genel Modülü ise, yurt dışına çalışmak ya da göçmenlik amacıyla gitmeyi düşünenler için gerekmektedir.

Ielts Sınavı içeriği  4 bölümden oluşmaktadır.

Ielts Reading   ; Toplamda 3 Okuma parçası vardır ,  60 dakika  için de 40 soruyu cevaplamanız gerekmektedir.

Ielts Yazma ,  akademik ve genel  bölüm Task 1 ; Bir konu hakkında 150 kelimelik rapor hazırlamanız, genel bölümde ise yine 150 kelimelik bir mektup yazmanız gerekir, Task 2 de ise 250 kelimeden oluşan bir essay yazmanız istenilir, IELTS Writing bölümü için toplam 60 dakika süreniz vardır.

Ielts Dinleme ; 4 dinleme parçası toplam 40 soru vardır, dinleme bölümü git gide zorlaşan dinleme parçalarından oluşur ,

Ielts Speaking ; genelde IELTS sınavı diğer bölümlerinden   farklı  günde yapılır, aday ile sınavı yapacak olan Examiner yüz yüze soru cevap şeklinde karşılıklı konuşma oluşturur , toplam 3 bölümdür, 12-14 dakika arası sürer,

Ielts Sınavı hazırlığının en iyi yolu  sınav  formatını iyi bilen bir  öğretmen ile özel ders çalışması yapmanızdır.
Haluk Hoca ile yapacağınız Ielts sınavı  hazırlık dersi  çalışmanızda sınav başarısı için gereken beceri, teknik ve cesaret sahibi olarak sınava hazırlanacak ve başarınız gerçekleşecektir. Ielts dersi  çalışmamız İngilizce bilginize ve Ielts skoru ihtiyacınıza göre , yoğunluk derecesi artarak yapılmaktadır. Ielts dersi  çalışmamızı istediğiniz yoğunlukta , yaparak gerekirse kısa bir dönem içinde  sınava hazırlanabilirsiniz  . Çalışmalarımıza başlamadan önce İngilizce seviyenizi belirlenir ve ders sırasında  izleyeceğimiz yol tespit edilir. Adayın seviyesi Intermediate seviyenin altında ise, genel İngilizce çalışması ile aday Ielts dersi  almaya hazır hale getirilir.

Çalışmalarımız sırasında daha önce Ielts sınavı almış ve belli bölümlerde eksikleriniz varsa  çalışmalarımızı o bölümlerde ağırlıklı olarak   yapabiliriz.

Ielts dersi  alarak Ielts sınavı hazırlık çalışmalarınızı kısa bir sürede tamamlar ve  istediğiniz skora güven ile erişirsiniz.

Çalışmalarımızı online olarak zoom üzerinden yapmaktayız.

IELTS dersi Haluk hoca 0532 343 65 00

IELTS Dersi çalışmalarımızı online olarak yapmaktayız.

Adana IELTS dersi, Afyonkarahisar IELTS dersi, Ankara IELTS dersi, Antalya IELTS dersi, Aydın IELTS dersi, Balıkesir IELTS dersi, Bolu IELTS dersi, Bursa IELTS dersi, Çanakkale IELTS dersi, Denizli IELTS dersi, Edirne IELTS dersi, Eskişehir IELTS dersi, Isparta IELTS dersi, İzmir IELTS dersi, Kayseri IELTS dersi, Kocaeli IELT dersi, Konya IELTS dersi, Mersin IELTS dersi, Muğla IELTS dersi, Sakarya IELTS dersi, Tekirdağ IELTS dersi, Gaziantep IELTS dersi, Yalova IELTS dersi,