IELTS Sınavı Başarısı

IELTS Sınavında  başarı ve istediğiniz sonucu alabilmeniz için bazı adımlar atmanız gerekir,

1: İngilizce bilginizi  geliştirin bunun en geçerli yöntemi , temel İngilizce bilgisi  sahibi olmak için İngilizce özel ders almaktır,  günlük hayatınızda İngilizceye devamlı yer vermeye çalışın. Günlük hayatınızda yapacağınız dinleme , okuma gibi dil yetenekleri IELTS Sınavında size yardımcı olacaktır.
2: IELTS Sınavı formatı ve kuralları alışıldık sınav  formatlarının  dışında bir format olduğu için sınav öncesi kural ve formatı  öğrenin. IELTS Sınavı ,  Academic ve  General Training olmak üzere 2 formatta yapılmaktadır . Listening ve Speaking bölümleri her iki sınavda da aynı fakat Reading ve Writing bölümleri farklıdır.
IELTS Sınavı skor tablosu ve sınav görevlilerinin  sınav sırasında dikkat ettikleri noktalar hakkında daha önceden bilgi toplayın.

3: IELTS Sınavı örnek soruları ile sınav öncesi alıştırmalar yapın,
Yapacağınız özel ders çalışmaları sırasında bol miktarda IELTS Sınavı örneği çözeceksiniz, alacağınız IELTS kitapları da size pratik açısından yardımcı olacaktır.

4: IELTS Sınavı öncesi kendinizi sınava çok iyi motive edin,
IELTS Sınavı öncesi sınav için ne kadar hazır olduğunuzu sorgulayın , son bir kez daha gözden geçirme ve eksikleri tamamlama çalışması yapabilirsiniz. IELTS Sınavı sırasında sorular diğer sınavlara göre daha değişik şekillerde sorulmaktadır, bu sınav soru formatlarını daha önceden mutlaka inceleyerek, karşınıza çıkabilecek sorulara hazırlık olun.

Online IELTS Sınavı özel ders için ,

Haluk Hoca 0532 343 65 00