IELTS Sınav Başarısı

IELTS Sınav başarısı  ve istenilen sonucu alabilmek için bazı adımlar atılması gerekir.
1: İngilizcenizi geliştirin, bunun en iyi yöntemi , temel İngilizce bilgisi almaktır, bunun için İngilizce özel ders alabilirsiniz,  günlük hayatınızda İngilizceye devamlı yer vermeye çalışın. Günlük hayatınızda yapacağınız İngilizce dinleme , okuma gibi dil yeteneklerini geliştirmek  IELTS Sınavında size yardımcı olacaktır.
2: IELTS Sınavı formatı ve kurallarını sınav öncesi öğrenin,
IELTS Sınavı formatı alışıldık sınav formatları dışında bir uygulama ile yapılmaktadır . IELTS Sınavı , IELTS Academic ve IELTS General Training olmak üzere 2 formatta yapılmaktadır . Listening ve Speaking bölümleri her iki sınavda da aynı fakat Reading ve Writing bölümleri 2 sınavda farklı uygulama ile yapılmaktadır.
IELTS Sınavı skor tablosu ve sınavı uygulayan kişilerin  sınav sırasında ve sınavı değerlendirirken dikkat ettikleri noktalar hakkında daha önceden bilgi toplayın.

3: IELTS Sınavı örnek soruları ile IELTS Sınavı öncesi alıştırmalar yapın,
Yapacağınız özel ders çalışmaları sırasında  IELTS Sınavı örnekleri çözeceksiniz, alacağınız IELTS kitapları  size pratik açısından yardımcı olacaktır, sınav öncesi mutlaka pratik yapılmalıdır.

4: IELTS Sınavı öncesi   çok iyi motive olun,
IELTS Sınavı öncesi sınava ne kadar hazır olduğunuzu sorgulayın , son bir gözden geçirme ve eksikleri tamamlama çalışması yapabilirsiniz. IELTS Sınavı sırasında sorular değişik şekillerde sorulmaktadır,  sınav soru formatlarını daha önceden mutlaka inceleyerek, karşınıza çıkabilecek sorulara hazırlık olun.

IELTS Sınavı online özel ders için , Haluk Hoca 0532 343 65 00