Online PTE kursu dil ve sınav stratejileri, testler ve alıştırmaların içinde olduğu 4 ana temel üzerine programlanmıştır. Bu bölümler dinleme, konuşma, okuma ve yazma bölümleri olarak adlandırılabilir. Her bölüm içeriğindeki çalışmalarımız PTE sınavı formatını içeren , sınav formatı ile bire bir eşleşen yapay zeka üzerinden internet ortamında yapılmaktadır.

Online PTE sınavı kursu uygulaması sınav ile bire bir eşleşen Alfa PTE yapay zeka uygulaması ile oluşturulur. Kurs çalışmalarımız sırasında sınavın her bir bölümünde soru çözümü yapay zeka uygulaması ile puanlandırılır böylece adayın her bir bölümdeki başarısı sınavda alacağı puan ile karşılaştırılmış olur. Sınavın bölümlerinin sonunda o bölüm ile ilgili testler yapılarak öğrencinin o bölümden sınavda kaç puan alacağı ve eksik yönleri tespit edilmiş olur. Sınavın 4 bölümü ile yapılan çalışmaların ve bölüm testlerinin sonunda öğrencinin gireceği sınavın birebir aynısı uygulanır ve sonuçlar yapay zeka tarafından tespit edilir. Böylece öğrenci sınava girmeden bir çok kez sınav ortamı çalışması yapar ve alacağı puanı bilerek kendini hazır hissettiği zaman sınava girer.

Online PTE kursu çalışmalarımızı bire bir sınav formatı ile aynı olan yapay zeka üzerinden yapmaktayız. Derslerimizi online olarak size uygun saatlerde yapıyoruz.

Online Pte kursu , Haluk hoca 0532 343 65 00