IELTS Kursu 

IELTS Sınavı , yurtiçi veya yurt dışı akademik çalışmalarda , göçmenlik veya evlilik  amacıyla veya  İngilizce bilginizi ölçmek için isteniliyorsa IELTS Kursu yerine size   IELTS özel dersi  öneriyoruz. IELTS Kursu yerine tercih edeceğiniz özel ders ile yapacağımız çalışmalarımız  potansiyel İngilizce seviyenizi arttırmak ve gireceğiniz IELTS sınavı sırasında İngilizce dil yeteneklerinizi yansıtabilmeniz için yapılmaktadır.

IELTS özel ders için hazırlanmış  yüksek standartlar içeren IELTS sınavı orijinal materyalleri ile  IELTS Sınavı tüm bölümleri için  sağlıklı  bir hazırlık yapabilirsiniz .

IELTS özel dersi, etkili sınav stratejileri ile  okuma tekniklerini hızlı ve etkili biçimde kullanarak okuma sorularını  cevaplamanız, writing bölümü için  writing task 1 ve task 2 de sınavda sorulacak olan essay ve raporlarınızı nasıl tasarlamanız gerektiğini anlatan , dinleme bölümü teknikleri ile ve  konuşma bölümünde yeteneklerinizi en iyi nasıl göstererek istediğiniz puana erişebilmeniz için    tasarlanmıştır.

IELTS Kursu içerik olarak  adayın genel İngilizce bilgisini arttırmak üzere değil  sınav sırasında gereken bilgileri ve stratejileri adaya vermek için düzenlenmiştir. Bu çalışmalar ile sınava hazırlanan aday diğer  adaylara göre çok farklı sonuçlar alacaktır.

IELTS Sınavı için yapmanız gereken çalışma istediğiniz skora göre düzenlenir. Yoğun özel ders  alarak amacınıza daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

 Kendi gruplarınızı kurarak IELTS Sınavı hazırlığı yapmak üzere  online özel ders alabilirsiniz. 

 Online IELTS özel ders  0532 343 65 00