Özel Ders İngilizce Öğretmeni

İngilizce bilmek iş ve akademik kariyerimizin en önemli unsurlarından birisidir. İngilizce öğrenmek için bir çok kişi yurt dışına gidip para ve vakit kaybı yaşamakta fakat bu çabaya rağmen hedeflenen  İngilizce istenildiği seviyede öğrenilememektedir.

İngilizce öğrenmek isteyenlere, öğrencilere ve çalışanlara kesin sonuç için İngilizce özel dersi çözüm olarak sunuyoruz. İngilizce öğrenme ile ilgili akademik desteğe ihtiyaç duyduğunuz zaman size profesyonel yardıma hazırız.
İngilizce özel dersimiz sırasında öğrencilerin okullarında hangi seviyede  İngilizce eğitim aldıklarını dikkate almaktayız . Özel Okullarda okuyan ya da liselerin dil bölümlerinde okuyan öğrenciler normal eğitim gören öğrencilere göre daha nitelikli İngilizce eğitim aldıkları ve genelde yurtiçi ya da yurt dışı akademik sınavlara girecekleri için bu öğrenciler için özel eğitim programları sunmaktayız.
İngilizce özel dersi  evde yada iş yerinizde, istediğiniz saatlerde isteğiniz ve ihtiyaçlarınıza  göre özel ders programı  yaparak ders verilmektedir.

İlköğretim Öğrencileri İçin İngilizce
Lise Öğrencileri İçin İngilizce
Üniversite Hazırlık Öğrencileri İçin İngilizce
Üniversite Öğrencileri İçin İngilizce
Toefl , Ielts , Yds , Proficiency Sınavları Hazırlık
Çalışanlar İçin İngilizce

Özel Ders İngilizce Öğretmeni

Haluk hoca 0532 343 65 00