Ielts Ders

Ielts Ders çalışmalarımız İngilizce ‘ yi akademik ortamlarda kullanabilme becerilerinizi geliştirmek   amacıyla uygulanmaktadır .  Çalışmalarımız  ile sınav için gerekli okuma, yazma, konuşma ve dinleme becerilerinizi geliştirerek Ielts Sınavına hazırlayarak  istediğiniz sınav skorunuzu alabilmenizi  sağlayacak çalışmaları  organize eder ve   akademik kariyerinizde hedefinize ulaşmanıza yardımcı olmaktayız .

Derslerimiz öğrencilerimizin  ihtiyaçlarına göre şekillendirilmekte İngilizce dil becerilerinizi geliştirerek gireceğiniz  sınav için  hazırlanmanıza yardımcı  olmaktayız.  Çalışmalarımız sırasında değişik Ielts kaynakları kullanılarak deneme sınavları yapılmaktadır.

Özel Ielts dersi çalışmalarımız 2 grup halinde yapılmaktadır .

1- IELTS Sınavında 5,5 ve üstü puan almayı hedefleyen Upper -Intermediate ve üstü öğrenciler için yapılan çalışmalar  ;

Bu grupta bulunan öğrencilerimiz 5-5,5 ortalama ile çalışmalara başlayıp skorlarını 6-6,5 baremine kadar kolayca yükseltebilirler . Özel Ielts dersi çalışmamızın içeriği Ielts  sınavı  stratejileri ve   tekniklerinden  oluşmaktadır. İsteğe göre sık aralıklarla yapılan yoğun özel Ielts  ders çalışmasının hedefi, öğrencinin yüksek puan alarak sınavın her bölümünde  başarılı olmalarını  sağlamaktır. Ielts ders çalışmalarımız  içerik olarak teorik bilgi vermekten çok beceri kazandırmaya yöneliktir. Ielts sınavı yapı olarak  teorik bilgi ölçmek yerine  bu bilgilerin akademik ve sosyal ortamda nasıl ve hangi düzeyde uygulandığını ölçmektedir yapılan özel ders çalışması ile başarıyı yakalayabilmek için öğrencilerin bu programı takip etmesi ve verilen ödevleri zamanında ve düzenli olarak  yapıp yapmamasına bağlıdır.

Pre-IELTS özel dersi çalışmalarımız maksimum 5.5 skora ihtiyac duyan adayların  taleplerini karşılayabilmek üzere düzenlenmektedir.  IELTS Sınavı  formatında Okuma, Yazma, Dinleme-anlama ve Konuşma becerilerini kazandırılır.

Çalışmalarımız online olarak yapılmaktadır. 

IELTS online özel ders çalışması

Haluk hoca 0532 343 65 00