İngilizce özel ders

 İngilizce özel ders alarak bir dilin temelini olan 5 temel eleman olan dilbilgisi , okuma, dinleme, yazma, konuşma becerilerini  tüm seviyelerde dengeli olarak edinirsiniz.  İngilizce ders sırasında sizlere sadece İngilizce bilgi aktarımı yapılmayıp aynı zamanda öğrenme sürecine de etkin katılımlarınız sağlanarak ders içinde sizin de öğrendiklerinizi uygulamanız sağlanır. Bu şekilde öğrenim ile Özel İngilizce ders süreciniz zevkli ve verimli geçecektir.

 Özel İngilizce ders almaya başlamadan önce İngilizce bilgisini  ölçmek amacıyla  adaya  bir seviye belirleme sınavı uygulanır. Bu sınavda adayın  dilbilgisi , konuşma, yazma ve dinleme  bilgileri ayrı ayrı değerlendirilir ve   ihtiyaca göre en uygun seviyeden eğitim başlar.
İngilizce özel dersi   yerinizde bire bir , size uygun saatlerde olacaktır.
  Özel İngilizce ders çalışmalarımız öğrenciler için ilköğretim sınıfları başlangıç seviyesinden lise sınıfları dahil olmak üzere tüm  orta  eğitim hayatını kapsar.
 Öğrencilerin okul derslerine ek olarak yetişkinlerinde iş hayatında kullanabileceği  iş İngilizcesini de  iş yerinizde arkadaşlarınızla beraber grup oluşturarak alabilirsiniz. İş İngilizcesi eğitimi içeriği şirket personeli için genel İngilizce eğitimini de kapsamaktadır.

Öğrenciler, iş adamları , personel , genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra  İngilizce özel ders alarak Yds, Proficiency, Toefl, Ielts, gibi akademik sınavlara da hazırlanabilirsiniz.

İngilizce özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00