Ielts Dersi İstanbul

Ielts Dersi İstanbul

Ielts Dersi İstanbul

İngilizce seviyenizi belirleyebilecek en çok tercih edilen sınav olan IELTS sınavını bir çok ülkede akademik amaçlı dil seviyenizi belirlemek için,  yurt dışında kabul edildiğiniz üniversite dil yeterliliğinizi ispatlamanız için , Ielts sınavı tecrübesini  daha önce yaşayıp istediği skoru yakalayamayanlar için, İstanbul ‘ da Ielts dersi  çalışmamıza katılmalarını  tavsiye ederiz.
Ielts Dersi çalışmalarımız sırasında dersi takip ederek verilen görevleri  zamanında uygularsanız, başarılı olursunuz . Ielts Sınavı için  her puan artışını  profesyonel bir şekilde  Ielts çalışması yapmadıkça almanız çok zordur. İstanbul ‘ da Haluk Hoca ile yapacağınız Ielts dersi çalışmalarınız sırasında sınav stratejilerinin öğrenerek , Ielts sınavı pratiklerini yaparsınız böylece  sınavda ne ile karşılacağınızı bilerek  ve  Ielts sınavı stresini yenerek sınavda başarınızı  arttırabilirsiniz .

Ielts dersi çalışmalarımızda  çıkmış Ielts sorularının benzerleri ile yapılan çalışmalar uygulanacaktır . Ielts sınavı hazırlığı diğer akademik sınav eğitimlerden farklı olarak, yoğun bir İngilizce dil bilgisi  programı yerine sınavda karşılacağınız dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerileri üzerine yoğunlaşmaktadır . Ielts çalışmalarımızda istediğiniz Ielts sınavı bölümleri olan   okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek üzere eğitim verilmektedir.

Genel IELTS sınavını  seçecek adaylar için daha günlük kullanımların ve pratikliğin öne çıktığı materyaller kullanılırken, akademik sınav için hazırlık yapacak   adaylar için akademik dilin ağırlıklı olduğu materyaller Ielts dersi çalışmalarımızda kullanılır.

Özel Ielts Dersi 

Özel Ielts Dersi çalışmalarımız, Ielts sınavına hazırlık yapan ve   bire bir çalışma ihtiyacı olan ve başarıyı garantilemeyi hedef olarak seçen kimseler içindir. Özel Ielts dersi veren öğretmenin Ielts sınavı tecrübesi olması ve Ielts için hazırlık yapan bir çok öğrenciyi yetiştirmiş olması gerekir. Özel Ielts dersi alırken temel İngilizce bilginiz için gerekli olan  ve Ielts sınavı sırasında oluşabilecek eksik yönlerinizi belirleyecek ve çalışmalarımız sonucunda  başarıyı  yakalamış olacaksınız.
Özel Ielts dersi çalışmamız başlamadan önce yapacağımız yüz yüze görüşme ile kaç saat çalışma yapmamız ve hangi bölümde ağırlıklı olarak durmamız gerektiği konusunda beraberce karar veririz .
Özel Ielts dersi size uygun olarak  istediğiniz saatte ,  yerinizde  yapılmaktadır ayrıca mümkün olduğunca ders programımız sizin programınıza göre düzenlenir.

Ielts özel ders İstanbul ‘un her semtinde evinizde size özel saatlerde , Ielts sınavı için  istediğiniz bölümden yapılmaktadır ,  Haluk Hoca ; 0532 343 65 00

 

www.ieltsexam.gen.tr