Ielts özel ders İstanbul

Ielts özel ders sizin IELTS sınavından en yüksek dereceyi alabilmeniz için ihtiyaçlarınıza göre tasarlanmış bir çalışma yöntemidir. İlk olarak İngilizce seviyenizi belirleyen görüşme yapılarak  Ielts özel ders çalışma programımız oluşturulur. Ielts sınavı içeriğinde yer alan konuşma, yazma, okuma, dinleme bilginizi en iyi şekilde sunabilmeniz için İngilizce seviyeniz belirlendikten sonra , tespit ettiğimiz  eksik bölümler ile ilgili çalışmalara başlarız.
Ielts sınavında elde edeceğiniz  başarı temel olarak sahip olduğunuz  İngilizce alt yapısı ile alakalıdır  eksik yönlerinizin kuvvetlendirilmesi için gerekli oluşum Ielts özel ders ile sağlanır.
İstanbul’ da gerçekleştirdiğimiz Ielts özel ders çalışmalarımız şu şekilde yapılmaktadır; Okuma bölümü için okuma teknikleri geliştirme stratejileri uygulanmakta , yazma bölümü için gramer ve format üzerinde çalışılmakta , dinleme ve konuşma bölümleri için İngilizce pratik yapılmaktadır.

Başka önemli bir bölüm ise , Ielts sınavı sırasında karşılaşacağınız tarzda  soru türleri üzerine çalışılmakta ve düzenli olarak Ielts pratik sınav uygulamaları yapılmaktadır. İstanbul ‘ da yaptığımız Ielts sınavı özel ders  başarı oranımız %90’dır.

Ielts Sınavı Özel Ders Çalışması 

Ielts sınavı  içeriğinde bulunan  okuma, yazma, dinleme ve konuşma olarak 4 farklı dil becerisi eğitimi üzerine kişiye özel bir program uygulanır. Bu program sırasında  sınava yönelik dil bilgisi ve sözcük bilgisi de bu 4 beceri üzerinden öğrenciye aktarılır. Ielts sınavı özel ders çalışması sırasında , Ielts  sınavı  teknikleri ile ilgili olarak da özel çalışmalar yapılmaktadır.
Ielts sınavı özel ders çalışmasına yönelik dilediğiniz zaman istediğiniz bölümden  başlayabileceğiniz,

Ielts sınavı online özel ders imkanından faydalanmak ve bilgi almak için arayınız

Haluk Hoca 0532 343 65 00