IELTS dersleri 

Okul hayatınız da  ya da iş hayatınız da başarılı olmak istiyorsanız hayatınızın bir gerçeği olarak karşınıza çıkacak sınavlarda da başarılı olmanız gerekmektedir. İngilizce öğrenmenin yanı sıra uygun bir sınava girmek de gelecek amaçlarınızı gerçekleştirmek için gereklidir.  Hem İngilizceyi öğrenip hem de dünya çapında iş ve akademik ortamlarda geçerli  olan IELTS sınavı , geleceğinizi şekillendirmede size yardımcı olacaktır.

IELTS Sınavı nedir ?

IELTS açılım olarak International English Language Testing System in kısaltılmasıdır .  İlk kez 1989 yılında uygulanmaya başlanmış , şu an The University of Cambridge, The British Council and IDP Education iş birliği ile gerçekleştirilmektedir . IELTS dünya çapında tanınan , en etkili , standart metoda sahip olan İngilizce dil yeterlilik sınavıdır. Tüm dünyada yaygın olan bu sınavda başarılı olabilmek için en etkili  yöntem özel IELTS dersleri   ile hazırlanmaktır.

IELTS Sınavı nerelerde gereklidir ?

İngilizce konuşulan bir ülkede ya da uluslararası bir organizasyonda akademik ya da iş imkanları bulabilmek için İngilizce seviyenizi ve ne kadar kullanabildiğinizi belgelemeniz gerekmektedir. Dünya çapında değişik ülkelerde ve kurumlarda kabul edilen değişik bazı sınavlar olmasına rağmen IELTS Sınavı tüm platformlarda kabul edilen saygın bir sınavdır.  Bir çok üniversite ve kurum güncel IELTS  sertifikası sonucu ile başvuran adayları kabul etmektedir.

IELTS sınavı yapısı ,

IELTS sınavı değişik İngilizce  yeteneklerin sınandığı bir sınavdır , IELTS sınavı içeriği 4 bölümde gerçekleşmektedir ,  speaking (11-14 dakika ), listening (30 dakika ), reading (60 dakika )  writing (60 dakika ). IELTS Sınavı sırasında adaydan çok farklı başlıkları anlaması ve soruları yanıtlaması istenmektedir. IELTS Sınavı sırasında sizin farklı konulardaki bilgilerinizi ölçmek değil , fikirlerinizi İngilizce konuşulan bir ülkede açıklayabilme ve iletişime geçebilmeniz  değerlendirilecektir.

IELTS dersleri içeriği ;

IELTS Sınavı hazırlığınızı deneyimli bir IELTS öğretmeni ile özel ders şeklinde yapmanız en verimli yöntemdir. Deneyimli bir  öğretmen ile , yüksek standartlarda İngilizce speaking, listening, reading,  writing hazırlığı sizi başarıya taşıyacaktır. IELTS özel dersleri ile yapılan hazırlığın en önemli avantajlarından birisi de yolda , trafikte zaman kaybetmeden evinizin konforunda , size esnek saatlerde günlük programınızı bozmayacak şekilde olmasıdır.

IELTS özel dersleri yaparken uzman bir öğretmen sizi sınavla ilgili her konuda destekleyecektir.

Bir çok aday IELTS Sınav hazırlığı sırasında profesyonel bir desteğe ihtiyaç duymaktadır. Tüm sınava girenlerin edindiği tecrübelerde ve IELTS Sınavı platformlarında IELTS dersleri için özel öğretmen seçilmesi en sağlıklı yol olarak sunulmaktadır.

Özel IELTS dersleri ile , size özel İngilizce bilginize göre kişisel bir çalışma programı uygulanacak,  özel öğretmeniniz çalışmalarınız sırasında hatalarınızı açıklayarak düzeltecek , anlayamadığınız bölümleri tekrarlayacak ve sınavın her bölümü ile ilgili gerekli teknik ve stratejileri uygulamaları ile size verecektir.

IELTS  sınavı  için konusunda uzman doğru bir öğretmeni bulabilmek kolay değildir. Bu konuda deneyimli bir öğretmen bulabilmek için çevrenize sorabilirsiniz, ya da internetten araştırma yapabilirsiniz. IELTS dersleri verecek öğretmen tüm skilleri ( speaking, reading, writing  listening ) detayları ve tüm içerikleri ile  size aynı anda verebilecek kişi olmalıdır.

IELTS sınavı hazırlık için bulacağınız öğretmen  ile çalışmalarınızı son dakikaya bırakmadan bir an önce başlamalısınız.

IELTS Sınavı çalışması son dakikaya bırakılacak bir çalışma değildir. IELTS sınavı için ilerleme kaydetmek istiyorsanız bir an önce çalışmaya başlamalısınız .

Bu güne kadar sahip olduğumuz IELTS  deneyimi ile İstanbul ‘ da IELTS özel dersi çalışmalarında yanınızdayız.

Online IELTS özel ders çalışmalarınız için Haluk hoca 0532 343 65 00