IELTS General Training

IELTS Sınavı , bir sınav bir çok fırsat

IELTS  Sınavı dünyada en çok tercih edilen İngilizce dil sınavıdır.  IELTS Sınavı , Avustralya , Kanada , Yeni Zelanda , Birleşik Krallık ,  Amerika  ve dünyanın bir çok yerinde size akademik ve profesyonel kapıları açacak bir sınavdır.

Akademik amaçlı IELTS ; Dünyanın her yerinde bulunan bir çok üniversite , IELTS Sınavı sonucunuzu sizin İngilizce dil yeterliliği konusundaki seviyenizin göstergesi olarak kabul edecektir.

İş hayatı için IELTS ;  Değişik amaçlı  farklı ülkelerde ki bir çok profesyonel  kurum IELTS sınav sonuç belgenizi , mühendislik , hukuk , tıp , hemşirelik , eczacılık , eğitim  gibi değişik iş kollarında , İngilizce bilginizin seviyesini ölçmek amacıyla sizden isteyeceklerdir. Bu talep , eğitim hayatınızdan sonra iş hayatınızı İngilizce konuşulan bir ülkede ya da çok uluslu bir şirkette sürdürebilmeniz için  gerekecektir. Üniversite eğitiminiz sırasında İngilizce yeterlilik seviyenizi belli etmek amacıyla eğer IELTS Sınavına girdiyseniz , daha sonra iş amaçlı gireceğiniz IELTS Sınavı sizin için daha kolay olacaktır.

Göçmenlik amaçlı IELTS Sınavı  − IELTS sınavı sonucu bir çok ülkede , idareler tarafından kalıcı ikamet amaçlı olarak istenmektedir.  Birleşik Krallık , Avustralya , Kanada , Yeni Zelanda gibi ülkeler IELTS sonucunu göçmenlik şartı olarak istemektedirler.

Online IELTS özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00

 www.halukhoca.net