IELTS Exam İstanbul

IELTS Sınavı genelde farklı soru tiplerine sahip olduğu için zor olduğu düşünülen bir sınavdır.  Sınavı oluşturan 4 bölümün soru tipleri öğrencilerde çekinceler yaratmakta ve yapmanın zor olduğu korkusunu oluşturan bir sınavdır. IELTS Exam çalışmalarımız ile bu tereddütleri ortadan kaldırmaktayız.

Bire bir ya da online uygulama ile  adayları hazırladığımız  çalışmalar ile sınav başarısını yakalayarak sınav süresince  gerekecek tüm  bilgilere sahip olacaksınız . Yapacağımız özel ders bilginin yanı sıra sınav soru çeşitleri ve sorulara yaklaşım yöntemlerini de içermektedir. IELTS Sınavı özel ders çalışmasının amacı en kısa zamanda IELTS Examiçin hazırlanmanızı sağlamaktır. Derslerimizin özelliği yerinizde, size uygun saatlerde veya online olarak  yapılmasıdır. Derslerimizin süresi isteğinize  göre ayarlanmaktadır.

Çalışmalarımızı sınav  formatını izleyerek yapmaktayız. Writing ve speaking çalışmalarımız sadece soru çözme şeklinde ya da essay yazma şeklinde değil aynı zamanda sınav değerlendirmesi sırasında nelere dikkat edildiği konusunda da  bilgi verilerek yüksek başarı sağlanmasına yardımcı olacaktır.

IELTS Exam tüm İngilizce becerilerinizi ölçen en iyi sınav olduğu için   özel ders alarak en kısa zamanda etkili hazırlanabilirsiniz.

Online IELTS Exam özel ders  0532 343 65 00