İstanbul IELTS Dersi

İstanbul ‘ da yaptığımız IELTS Özel Dersi , IELTS Sınavının 4 ana bölümü üzerine derinlemesine yoğunlaşmaktadır. Bu bölümler üzerinde yapacağımız çalışmalar  IELTS Sınavında istediğiniz  skora ulaşmanız için tasarlanmıştır.

Sınav için yaptığımız çalışmaların içerikleri şu şekildedir;

Konuşma Bölümü için alacağınız IELTS özel dersi ile  sınav sırasında  yüz yüze yapacağınız konuşmalar üzerine pratik yaparak , bilgi değişimi konusunda tecrübe ve güven kazanacaksınız,  fikirlerinizi net bir şekilde açıklayarak , konuşma sırasında  vurgulama , ses yükseltme alçaltma tekniklerini kullanarak , düzenli konuşma alıştırmaları yaparak IELTS Sınavı konuşma bölümü için hazırlanacaksınız.

Dinleme Bölümü için alacağınız IELTS özel dersi ile  soru kağıdında verilen soruları  anahtar olarak kullanmayı öğrenerek , olası gelecek soruları tahmin ederek zor gibi düşünülen  dinleme bölümünden alabileceğiniz en yüksek  puanı alabilirsiniz , özel dersimizin başka bir yararı ise konuşmacının düşüncesi hakkında önceden bilgi sahibi olarak , alıştırmalar yapacaksınız bununla birlikte çıkacak soru tipleri üzerinde önceden bilgi sahibi olarak , IELTS sınavı  öncesi hazırlığınızı tamamlamış olacaksınız.

Okuma Bölümü için alacağınız IELTS özel dersi ile soru tipleri , parçanın ana fikrini bulma , paragraflar ile başlıkları karşılaştırma, skimming ve scanning tekniklerini kullanabilme, fikirleri tanımlama, paragrafların özetlemesinin çıkarılabilmesi konusunda eğitim alacaksınız.

Yazma Bölümü için alacağınız IELTS özel dersi ile  grafik ve verilen diğer bilgiler ile raporlama yapılabilmesi, bir üretimi anlatma , essay tekniklerini kullanabilme , alıştırmaları yapılmaktadır.

İstanbul ‘ da yapacağımız IELTS Özel Dersi ile  sınav teknikleri ve stratejileri , konuşma sınavı sırasında yapılabilecekler, essay yazma planlaması ve organizasyonu , okuma bölümü ve dinleme ip uçları geliştirirken bu dil becerileri sırasında genel İngilizce bilginiz de gelişecektir.

Esnek saatlerde  İstanbul ‘ da istediğiniz yerde size uygun saatlerde IELTS özel dersi alabilirsiniz.

İstanbul ‘ da yaptığımız Özel Ielts dersi çalışmalarımız adayların bilgi seviyelerine göre düzenlenen 2 gruptan oluşmaktadır.

İlk grubun içeriğinde , IELTS  dersi çalışması yapacağımız adaylar  upper -Intermediate ve üstü  seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmaları ,  IELTS sınavında 5.5 ve üstü skor almayı hedeflemektedirler ; bu grupta çalışmaya başladığımız adayların 5-5,5 IELTS ortalaması  ile  çalışmalara başlayıp sınav skorlarını 6-6,5 ya da daha üst seviyelere çıkarmayı düşünenler içindir. Uyguladığımız Ielts dersi içeriği , Ielts sınavı için gerekli stratejiler ve tekniklerden oluşmaktadır. Yapacağımız  çalışmanın hedefi , adayların IELTS Sınavından istedikleri skoru alarak  başarılı olmalarını sağlamaktır. İstanbul ‘ da yaptığımız Ielts dersi çalışmalarımız ile vereceğimiz teorik bilgilerin yanı sıra IELTS Sınavı ile ilgili becerileri kazanmanıza yöneliktir. Ielts Sınavı bir çok İngilizce sınavın tersine , teorik İngilizce bilginizi ölçmenin yerine  İngilizce bilginizin akademik ve sosyal ortamda nasıl ve hangi düzeyde uygulayabileceğinizi ölçmektedir, Ielts sınavında  istenilen başarıyı yakalayabilmek için İstanbul ‘ da IELTS dersi alan öğrencilerin uyguladığımız  programı takip etmeleri ve verilen ödevleri zamanında yapmalarına bağlıdır.

Bire bir alacağınız  özel ders ,  sınavın her bölümü için ya da    sınavın tümü  için eksik olduğunuz bölümlerde skorunuzu yükseltecek bir çalışmadır. İstanbul ‘ da size uygun saatlerde ve yerinizde alacağınız  ders sırasında , Ielts sınavı için gerekecek ve seviyenizi yükseltecek , genel İngilizce bilginizi ,kelime bilginizi arttırmayı , konuşma yeteneklerinizi, dil bilginizi, yazma , okuma , dinleme yeteneklerinizi, bunların yanı sıra test tekniklerini , stratejilerini , skorunuzu geliştirecek tüm etmenleri öğretmeninizden alacaksınız. Çalışmanın ne kadar süreceği sizin almanız gereken skora ve İngilizce bilginize göre hesaplanır . Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse Ielts skorunuzu yükseltirken her bir yarım puan için yaklaşık 10 saatlik bir çalışma gerekir.

Diğer IELTS Dersi çalışma grubumuz  ise, Pre-IELTS çalışmasıdır   IELTS sınavından 5.5 skora kadar ihtiyaç duyan kişilerin taleplerini karşılayabilmek üzere düzenlenmektedir.

IELTS Sınavı çalışma formatımızda , sınav için gereken okuma, yazma, dinleme-anlama ve konuşma becerileri kazandırılır.

Online IELTS dersi için , Haluk Hoca 0532 343 65 00