IELTS Sınavı İstanbul

IELTS Sınavı ile, yurt dışında kabul edildiğiniz üniversitede veya girdiğiniz iş yerinde İngilizce dil yeterliliğinizi ispatlayabilir veya İngilizce konuşulan ülkelerde göçmenlik baş vurusu yapabilirsiniz . İstanbul ‘ da  Ielts sınavına girmeyi düşünen ya da daha önce sınava girmiş olup istediği skoru yakalayamayan adaylar, Ielts Sınavı  için özel ders alarak başarıyı yakalayabilirler  .

IELTS Sınavı özel ders çalışmalarımız , adayın belirleyeceği yerde , adayın programına uygun saatlerde ve sıklıkta yapılmaktadır.
İstanbul ‘ da yaptığımız Ielts Sınavı özel ders çalışmalarımızda , adayın derslere katılımının sürekliliği ve verilen çalışmaların eksiksiz yerine getirilmesi , IELTS sınavı başarısı için gereklidir. Ielts Sınavı için gereken skor artışlarını profesyonel yardım almadan yapmanız zordur. Ielts sınavı çalışmalarımızda  sınav strateji ve tekniklerini öğrenir , ayrıca bu çalışmalarımız sırasında   sınav sırasında ne ile karşılacağınızı bilerek , sınav stresini yenecek ve sınav pratiğinizi arttıracaksınız.

İstanbul ‘ da yaptığımız Ielts sınavı çalışmalarımızda , çıkmış sınav soruları ya da benzerleri ile yapılan çalışmalar skorunuzun yükselmesi için uygulanacaktır. Ielts sınavı hazırlığı, diğer akademik sınav eğitimlerden farklı olarak, yoğun bir gramer programı yerine dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerileri üzerinedir . Ielts Sınavı çalışmalarımız da sınav içeriğinde bulunan okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek üzere eğitim alabilirsiniz .

IELTS sınavı genel modülü seçecek adaylar için daha günlük kullanımların ve pratikliğin öne çıktığı materyaller kullanılırken, akademik modülü seçecek adaylar için akademik ağırlıklı materyaller çalışmalarımızda kullanılır.

IELTS sınavı özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00