Ielts Sınavı özel dersi

İstanbul ‘ da 25 yılı aşkın süredir özel İngilizce dersi vermekte ve İngilizce öğretmeni olarak çalışmaktayım . Çalışmalarım sırasında , yüzlerce öğrenci ile çalışıp   İngilizce öğrenmelerine yardım edip , işlerinde, okullarında başarılı olmalarına yardımcı oldum. Özel ders almak Ielts sınavı için en hızlı ve verimli şekilde sınav skorunuzu istediğiniz seviyeye getirebilmeniz için uygulanılacak pratik ve kanıtlanmış bir yöntemdir.
Ielts sınavı özel dersi  alarak , size uygun , ilgi ve enerjinizin yüksek olduğu saatlerde ve en önemlisi yol için zaman harcamadan, evinizin konforunda  Ielts sınavı hazırlığı yapabilirsiniz. Ielts sınavı özel dersi  sırasında IELTS sınavının eksik olduğunuz bölümü üzerinde durularak, eksikleriniz tamamlanır ve  kendinize güveniniz daha  artarak sınava girersiniz . Ielts Sınavı özel dersi  ile dershane ya da kurslarda geçirdiğiniz sınava hazırlanma sürecini kısaltabilirsiniz.
Ielts sınavı özel dersi   öncesi  öğretmeninizle tanışarak  doğru kişi ile çalışıp çalışmadığınıza da karar verebilirsiniz.
Bugüne kadar bir çok öğrencimiz Ielts sınavı sırasında istediği skoru yakalayarak amaçlarına ulaşmışlardır .

Özel Ielts dersi

Özel Ielts dersi  çalışmalarımız 4 aşamadan oluşmaktadır, toplam ders sayısı adayın İngilizce  seviyesine  göre farklı değişmektedir  .

Özel ders çalışmalarımızın içeriği sınavın her bir bölümü için ayrı ayrı ya da 4 bölümün tümünü kapsayacak şekilde yapılır.  

Reading:  bu bölümde Ielts  sınavı sırasında karşınıza çıkabilecek okuma parçaları benzerleri üzerinde çalışma yapılır . Okuma parçalarını anlayıp, doğru yorumlamanız için gereken hususların teknik eğitimi verilir.

Writing: Ielts sınavı writing bölümünde çıkabilecek tablo veya şema yorumlamasını doğru yapmanız için gerekli teknik eğitimin yanı sıra task 2 içinde yarı akademik makale yazma teknikleri  verilecektir. Writing çalışmalarımız sırasında Task 1 ve Task 2 bölümleri üzerinde katılımcıların eksikleri gözlemlenir ve üzerine çalışma yaptırılır.

Listening: Amaç dinleme yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları ön plana çıkararak  , aksan farklılıkları eğitimi vermektir.

Speaking: Ielts  sınavı içerisinde öğrencilerin zorlandığı başka bir bölümde speaking kısmıdır. Özel ders çalışmalarımız sırasında katılımcılarımızın nerede yaşadığına, hobilerine ve kişisel konulardaki sorularına cevaplar alarak eksik kusurlu yanları düzeltilir. Ayrıca bu sınavda doğru aksanı kullanmak çok önemlidir.

Sizde başarılı olabilmek için, online olarak istediğiniz saat dilimlerinde ve yerinizde Ielts sınavı özel dersi almak için çekinmeden arayınız.

Haluk Hoca ; 0532 343 65 00