Ielts Kursu 

IELTS İngilizce Dil seviyesini belirlemek üzere tüm dünyada geçerliliği olan uluslararası bir sınavdır. Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere, Avustralya, Kanada başta olmak üzere dünyada bir çok ülkede 7000’e yakın üniversite ve eğitim  kurumları  tarafından kabul görmektedir.

IELTS sınavına hazırlık çalışmalarının başka bir yöntemi de   IELTS Kursu çalışmalarıdır.

İngilizce seviyeniz yeterli seviyede olduğu takdirde  IELTS sınavlarına hazırlanarak  sınavda  başarılı olma şansınızı yükselteceksiniz.

IELTS sınavı çıkmış sorularının benzerleri ile yapılan çalışmalar içerisinde ,  soruların  içeriğinde geçen kelime ve önemli dil bilgisi  konularını soruları çözme yöntemleri öğrenilecek  konuşma , dinleme, okuma ve yazma yeteneklerinizi geliştirebileceksiniz.

Bu çalışmalar sırasında   akademik kelime birikimine sahip olacak, akademik sınavlar için gerekli tüm İngilizce becerilerini geliştirerek  okuma, yazma, konuşma, dinleme ve akademik sınav soru çözme yeteneklerinizi geliştireceksiniz .

Ielts Kursu çalışmalarımız modüler sisteme göre yapılmaktadır. Ielts kursu Ielts sınavının her bir bölümü (Reading, Writing, Listening, Speaking) için ayrı ayrı yapılır istenilirse her bir modül için ya da tüm modüller için Ielts kursu alabilirsiniz. Ielts kursu çalışmalarımız yerinizde , istediğiniz saatlerde Ielts özel dersi olarak yapılmaktadır.

Online  Ielts kursu çalışması için arayabilirsiniz,

Haluk Hoca : 0532 343 65 00