Bire bir IELTS özel ders

Akademik IELTS Sınavı yurtiçi ya da yurt dışında akademik kariyer yapmayı amaçlayan veya iş, göçmenlik başvurusu yapan kişiler içindir.
IELTS sınavı 4 değişik İngilizce yeteneğini ölçmektedir. Online sınav çalışması ile sınavın tümü veya her bir eksikliği hissedileni bölümler üzerine çalışma yapılabilir.
Örneğin; bir öğrenci okuma bölümünde yeterli düzeyde olabilir ama konuşma becerilerinde yeterli performansı gösteremeyebilir. Bu durumda okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerine ayırdığımız süreleri eşit sürelere bölmek yerine, öğrencinin başarılı olabilmesi için eksik olduğu ve daha çok çalışmaya ihtiyaç duyduğu bölüme ağırlık verilir.
Online IELTS ders, ders alan kişiye odaklı, kişinin konuyu anlayabilmesi için en üst seviyede çaba gösterilen bir eğitimdir. Yaptığımız online eğitiminin sonuçlarını anlayabilmek, performans ölçebilmek için çalışma sırasında öğrencinin başarıyı garantileyebilmesi için verilen konu ile ilgili ekstra çalışmaların ve ödevlerin zamanında yapılması gerekmektedir.
Online IELTS ders, zaman açısından tasarruf yapacağı için o zamanı çalışmalarınızda kullanarak başarıya biraz daha yaklaşırsınız. IELTS Sınavı hazırlık derslerimizin yanı sıra, genel İngilizce, kurumsal İngilizce, sınavlara hazırlık İngilizcesi, proficiency sınavı, PTE sınavı hazırlık için de online İngilizce özel ders verilir.
Derslerimiz günün her saatinde Zoom üzerinden yapılmakta olup ders kaynakları tarafımızca karşılanmaktadır.

Online bire bir IELTS özel ders Haluk Hoca, 0532 343 65 00