Online IELTS özel ders


Online IELTS eğitim
platformunda özel ders deneyimini yaşayarak yerinizde , saat kısıtlaması olmaksızın bire bir IELTS sınavına hazırlık yapabilirsiniz.

IELTS Sınavı için özel ders eğitimi alarak hazırlanmayı düşünen adaylar için online IELTS  özel ders uygulaması ile  eğitimizi  evinizin konforunda yolda zaman harcamadan yaşayın.   Online IELTS özel ders eğitimini   sınıf içi deneyim yaşıyormuş gibi online olarak bire bir özel ders şeklinde   alabilirsiniz. Yüz yüze sınav hazırlık eğitiminin tüm avantajlarını uzman IELTS eğitmeni ile   online eğitim platformunu kullanarak alabilirsiniz . İstediğiniz gün ve saatlerde sabah , gün içi ya da akşam saatlerinde kendi ders programınızı oluşturabilirsiniz.  Online özel IELTS sınav hazırlık dersi sınavın tüm bölümleri için ya da ayrı ayrı her bir bölüm için yapılabilir.

Bire bir IELTS sınavı hazırlık eğitiminin tüm avantajlarından online özel ders ile faydalanabilir ve istediğiniz gün ve saatlere göre kendi esnek ders programınızı oluşturabilirsiniz. Derslerimize yurdun her yerinden Zoom  kullanarak katılabilirsiniz. Size göre tasarlanmış online IELTS eğitimi ile istediğiniz skora rahatça erişerek   IELTS sınavında başarıyı yakalayabilirsiniz.

IELTS skoru sonuçları ile yurt dışı akademik çalışmalarınız ve  göçmenlik veya  iş başvuruları için gerekli olan İngilizce yeterlik belgesine sahip olabilirsiniz . IELTS özel ders alarak  sınavın farklı bölümlerini oluşturan  listening, speaking, reading ve writing bölümlerinden başarıyı yakalayabilirsiniz. Online ders ile isterseniz sınavı oluşturan 4 bölümün her biri için çalışma yapabilir ya da istediğiniz her bir bölüm için ayrı ayrı çalışabiliriz.

IELTS tamamen kağıt üzerinde uygulanan bir sınavdır. Sınav, dinleme, okuma, yazma ve konuşma olmak üzere 4 bölümden oluşmaktadır.

“Listening – Dinleme bölümü “

Listening sınavı süresi 30 dakikadır, 4 bölümden oluşur.  Dinleme  bölümü tüm adaylar için değişik aksanlar kullanılarak yapılmaktadır. Dinleme sırasında talimatlar ve örnek sorular verilmektedir.

“Reading- Okuma bölümü “

Reading bölümü toplam 60 dakikada süre içerisinde tamamlanması gereken 3 ayrı okuma parçasından oluşur .  Sorular çoktan seçmeli, tanımlayıcı bilgi, yazarın düşüncelerini tanımlama, başlık eşleştirme, cümle tamamlama, özetleme, tablo tamamlama, kısa cevaplar verme gibi değişik soru çeşitlerinden oluşmaktadır.

“Writing- Yazma bölümü “

Writing bölümü 2 ayrı bölümden oluşur ve toplam süresi 60 dakikadır.  Yazma  sınavı değerlendirmesinde   önemli olan verilen konunun iyi anlaşılmış olması, konunun açıkça anlatılması ve fikirlerinizi destekleyici açıklamalar yapılmalıdır.

“Speaking- Konuşma bölümü “

Speaking bölümü bire bir mülakat şeklinde ,  11-14 dak. sürmektedir.  Konuşma  bölümü 3 ayrı bölümden oluşmaktadır.

Birinci bölümde aday kendisine sorulan günlük sorulara cevaplandırır, ikinci bölümde ise adaydan verilen  bir konuda konuşması istenir , üçüncü bölümde ise  adayın  kendisine yöneltilen sorulara cevap vermesi beklenir.

Online özel ders Zoom  üzerinden yapılmaktadır.

Online IELTS özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00