IELTS Kursu 

IELTS Sınavı geleceğiniz için önemli mi? IELTS sınavı için  yardım alarak başarıya doğru ilk adımı atmak için düzenlediğimiz IELTS kursu çalışmasına katılın.

IELTS kursu çalışmalarımız sırasında ilk olarak yapacağımız  ön görüşme yaparak sizi amaçlarınıza taşımak için gereken programı gerçekleştirmektir.  Bu program gereğince yapacağınız düzenli çalışmalar sonucunda başarınızın sürekli arttığını göreceksiniz.

Sadece İngilizce bilmek IELTS Sınavı başarısı için yeterli değildir. IELTS Sınavı başarısı için , özel teknik ve stratejiler ile hazırlanmak gerekmektedir.

IELTS kursu içeriğini kapsayan çalışmalarımız şöyledir ,

Speaking sınavı

Bire bir uygulanan konuşma bölümünde sınav süresince size gerekecek konu başlıkları hakkında yaptığımız çalışmalar ile  kendinize güven kazanarak  ilerleme kaydedeceksiniz.

Listening sınavı

çalışmalarımız  sırasında dinleme stratejileri üzerinde durulacaktır. Değişik İngilizce aksanları üzerinde yapılacak çalışmalarda detaylı dinleme çalışmaları yapılarak  kendinizi geliştireceksiniz.

Writing sınavı

Yazma konusunda başarılı olabilmek için , sınavın yazma bölümünde gerekecek strateji ve metotları öğrenecek ,  metin  yazma konusunda tecrübe sahibi olacak ve writing içeriğinde olan task 1 ve task 2 üzerine bir çok çalışma yapılacaktır.

Reading sınavı

Bir çok akademik okuma parçası üzerinde metni  tarama , genel anlam çıkarma teknikleri ve detaylı okuma teknikleri üzerinde çalışmalar yapılacaktır. Reading bölümü soru çeşitlerine nasıl yaklaşılması gerekeceği  de açıklanacaktır.

IELTS online özel ders 0532 343 65 00