Özel IELTS dersi İstanbul,

IELTS Sınavı başarısının temeli bol sayıda sınav pratiği yaparak hazırlanmaktır. Özel IELTS dersi alırken yaptığımız sınav formatına uygun çalışmalar ile sınav için gerekli  bilgileri alırken İngilizcenizi de ilerletmiş olursunuz ve  sınav için gerekli stratejileri öğrenerek sınav başarınızı garantilemiş olursunuz.

Uzun süredir yaptığımız IELTS hazırlık çalışmaları ile kazandığımız tecrübe , bir çok soruya pratik yaklaşma teknikleri  özel  ders sırasında size verilecektir.

Sınava hazırlık için uyguladığımız özel dersimiz  size uygun bir zaman çizelgesi içerisinde planlanarak yapılır, bu sayede gereksiz zaman kayıplarından kaçınır ve sınavın tüm bölümleri için  gerekli pratiği yapma imkanına kavuşmuş olursunuz.

Sınav için hazırlık yapan  adayın sınavın her hangi bir bölümünde sıkıntı çektiğini ve  başarısız olduğunu gördüğümüz zaman adayın  bu zorluklar yenebilmesi için gereken teknikler ve  ip uçları verilerek sınav hazırlığı yapması sağlanır . Sınavın tüm bölümlerinin ortalamasının alınarak bir değerlendirme yapıldığı  için adayın sınav ile ilgili zayıf noktalarının takviye edilerek  kuvvetlendirilmesi gerekir.

Sınavda başarının ayrı bir gereksinimi de  öğrencinin  sınav stresini yenerek sınava girebilmesi ve sınav ile ilgili bir endişesinin olmamasıdır. Sınav öncesi yapacağımız hazırlık çalışmaları ile adayın kendisine   güveninin gelebilmesi  ve kendinden emin olarak sınava hazır olmasıdır.

Özel IELTS dersi verecek öğretmenin de bazı kriterleri olmalıdır , örneğin  çalıştığınız  öğretmenin genel İngilizce öğretmeni olmaması, akademik sınavlar da gerekli başarıya sahip olması gerekir. Genel İngilizce eğitimi  ile IELTS sınavına hazırlık yapılması arasında çok büyük farklar vardır. IELTS hazırlık çalışmaları  sırasında tamamen sınava yönelik çalışma yapacaksınız.

Özel IELTS dersi  sırasında IELTS sınavı için hazırlanmış kaynak ve malzemeler kullanılarak sınava özgü bir metodoloji ile size aktarılır.

Özel IELTS dersi çalışmalarımızı İstanbul ‘ da size uygun saatlerde ve yerinizde online olarak  yapılmaktadır.

Online IELTS özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00