IELTS eğitimi İstanbul , IELTS özel ders İstanbul,

IELTS Sınavından iyi bir not almak mı istiyorsunuz? Amaçlarınızı gerçekleştirmek için İstanbul’da alacağınız online IELTS özel ders ya da IELTS eğitimi için doğru tercih Haluk hoca 0532 343 65 00

IELTS , (The International English Language Testing System ) uluslararası tüm akademik çevrelerde üniversite girişi için aranan İngilizce dil yeterlik sınavıdır . IELTS Sınavı ayrıca , İngilizce konuşulan ülkeler tarafından göçmenlik ve çalışma izni için kabul edilen ve dünya çapında tanınan firmalar tarafından personelinin İngilizce bilgisini ölçen bir sınav olarak da kabul edilmektedir .
IELTS Sınav sonuçları , herkes tarafından kabul gören , İngilizce iletişim yeteneğinin ispatı için en güvenilir ve emniyetli standart hale gelmiş bir göstergedir.
IELTS Akademik ve genel sınav eğitimi , gereken IELTS Sınavı çalışması İstanbul‘ da evinizde size uygun saatlerde özel ders şeklinde yapılmaktadır.
Yaptığımız IELTS eğitimi ile , istediğiniz skora ulaşabilirsiniz. IELTS özel ders sırasında , sınav için pratik yaparken , sınavın her bir bölümüne nasıl yaklaşacağınız konusunda yardımcı oluyor , sınavda sizden ne beklenildiği konusunda açıklamalarda bulunuyor, sınav için çalışma yöntemleri belirliyoruz ve son olarak sınav sırasında nasıl davranmanız ya da davranmamanız gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyoruz. Beraber yapacağımız IELTS özel ders ile , başarı için ihtiyacınız olan tüm desteği sağlıyoruz.

İstanbul ‘ da yaptığımız online IELTS eğitimi ile,
yurt dışında bir üniversiteye baş vurabilirsiniz, belirli standartlara sahip bir İngilizceniz olduğunu belgeleyebilirsiniz.

İstanbul ‘ da yaptığımız online  IELTS özel ders ile,
istediğiniz IELTS skorunu yakalamanız konusunda yardımcı oluruz, bol miktarda IELTS sınavı pratiği yaparak, IELTS sınavı ile ilgili gereken sınav tekniklerini edinebilirsiniz.

IELTS eğitimi sırasında edineceğiniz sınav bilgileri ile,
sorulara ve her bir bölüme nasıl yaklaşmanız gerektiğini , gözetmenin  sizden beklentilerini , sınav sırasında yapmanız ve yapmamanız gereken şeyleri,
writing , reading, listening ve speaking için nasıl hazırlanmanız gerektiğini, sınav sırasında zamanı nasıl kullanmanız gerektiğini, iyi ve kötü cevaplamaları öğrenirsiniz.
Aynı zamanda İngilizceniz ilerler, kelime sayınız artar , telaffuzunuz düzelir , konuşmanız akıcılık kazanır ve İngilizce dil bilginiz ilerler.

IELTS online özel ders ile , IELTS sınavının 4 bölümü hakkında yapacağımız çalışmalar şu şekildedir ;

Okuma bölümü çalışmalarımız sırasında ,
zamanınızı iyi kullanma, değişik tip soruları cevaplamak için kullanılacak teknik ve stratejiler , verimliliğinizi ve soru çözme hızınızı arttıracak pratikler üzerine çalışılır .

Dinleme bölümü çalışmalarımız sırasında ,
dinleme yaparken zamanı en verimli şekilde kullanma, değişik tip dinleme sorularını cevaplama, kendinize güvenmenizi sağlıyoruz .

Konuşma bölümü çalışmalarımız da,
çıkabilecek başlık ve sorulabilecek sorular , beklenilmeyen bir soru geldiği zaman yapmanız gerekenler, kendinize güveni ve konuşma sırasında akıcı konuşabilmenizi sağlıyoruz.

Yazma bölümü Task 1 çalışmalarımız ,
farklı soru çeşitleri üzerinde çalışma yapılması , cevabınızı yazmadan önce planlama yöntemleri , zamanı iyi kullanabilme ve çıkabilecek konu çeşitleri ile ilgili pratikler yapma şeklindedir.

Yazma bölümü Task 2 çalışmalarımız ,
değişik tip sorulara nasıl yaklaşmanız gerektiği , essay yazmadan önce plan yapma çalışması , essay çeşitleri üzerinde yapılmaktadır.

Online IELTS özel ders ,

Haluk hoca 0532 343 65 00