Yoğun Ielts Kursu

Yoğun Ielts Kursu

Yoğun Ielts Kursu

Ielts Sınavı dil becerilerinizi kullandıran, akademik ve sosyal ortamda nasıl ve hangi düzeyde dil becerilerinizi kullanabileceğinizi belirleyen  ve İngilizce yeterliğinizi  ölçen bir sınavdır .

Hızlı ve etkili Ielts sınavı hazırlığı için, en iyi yol yoğun Ielts kursu çalışması şeklinde olmakta ve bu  sayede çalışma programınızı kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

Yoğun Ielts Kursu programı içeriği  daha önce Ielts sınavına girmiş  istediği puanı alamamış, sınavın bazı bölümlerinden kendini eksik hisseden,  4-7 arası skoru hedefleyen öğrenciler içindir. Yoğun Ielts Kursu çalışmalarımız sırasında Ielts sınavı strateji ve teknikleri üzerinde yapılacak  çalışma sizin IELTS sınavının 4  bölümünün  tümünde ya da istediğiniz bölümde başarılı olmanızı sağlayacaktır. Başarıyı gerçekleştirebilmek için bire bir Ielts sınavı soruları üzerinde çalışarak çok sayıda pratik yapılmakta ve böylece kazanılan sınav becerileri pekiştirilmektedir.

Yoğun Ielts kursu  içerisinde yaptığımız çalışmalar Ielts sınavının her bölümünün önemli yerleri üzerine odaklanır istenilirse  okuma, yazma, dinleme , konuşma bölümlerinin  tümü ya da her biri üzerine ayrı ayrı çalışma yapılmaktadır . Yapacağımız bu çalışma Ielts özel dersi ile karşılaştırıldığında daha fazla ders yapma imkanı sunar ve Ielts sınavına daha kısa sürede hazırlanmanızı sağlar .
Hızlı ve etkili Ielts sınavı hazırlığı için  tercih edilen yöntemlerden birisi de  yoğun Ielts kursu çalışması şeklinde yapılmaktadır, bu çalışma programını kendinize göre düzenleyebilirsiniz .
Genel olarak Ielts sınavı programımız teorik olmaktan ziyade , sınavda başarılı olmanızı ve İngilizce becerilerini etkili olarak kazandırmayı amaçlamaktadır.

 

Ielts Sınavı kurs programı isteğe göre Ielts özel ders şeklinde yapılmaktadır.

Ielts kursu   içeriğinde yapacağımız çalışmalar ;
Ielts Listening bölümü ,  Ielts Reading bölümü ,  Ielts Speaking bölümü ,  Ielts Writing bölümü çalışmaları olarak  yapılmaktadır.

İsteyen öğrencilerimizin genel İngilizce ve gramer bilgilerini de pekiştirmek amacıyla İngilizce özel ders verilir.

Ielts sınavı için çalışma yaptığımız  Ielts özel dersi  İngilizce okuma, dinleme, konuşma ve yazma becerilerinde başarınızı geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Ielts başarısı için, gerektiği zaman İngilizce eksiklerinizi  tamamlamak için gerektiğinde  Ielts özel dersi  verilmektedir. Ielts sınavında başarılı olabilmek için Ielts teknikleri ve soru şekillerini de çok iyi bilmek gerekir. Bu nedenle, Ielts sınavı sırasında çıkabilecek tarz da soruları Ielts sınavı başarısı için uyguluyoruz böylece  Ielts sınavı sırasında alacağınız puanları yükseltmenize yardımcı oluyoruz .

Yoğun Ielts Kursu Haluk hoca 0532 343 65 00