Beylikdüzü İngilizce özel ders

Beylikdüzü İngilizce özel ders

Beylikdüzü İngilizce ders , Beylikdüzü özel İngilizce ders , Beylikdüzü İngilizce özel ders

Beylikdüzü de İngilizce özel ders alarak   dilbilgisi , okuma, dinleme, yazma, konuşma becerilerini tüm seviyelerde eşit olarak  olarak öğrenirsiniz.  Beylikdüzü  ‘ de İngilizce özel ders alırken sadece İngilizce bilgi aktarımı değil aynı zamanda öğrenme sürecine etkin katılımınız ile ders içinde sizin de öğrendiklerinizi uygulamanız sağlanır. Bu şekilde öğrenim Özel İngilizce ders süreciniz zevkli ve verimli geçecektir.

İngilizce Öğretmeni Haluk Hoca ile Beylikdüzü  ‘ de Özel İngilizce ders almaya başlamadan önce İngilizce seviyenizi  ölçmek için seviye belirleme sınavı uygulanır. Bu sınavda  dilbilgisi, konuşma, yazma ve dinleme bölümlerindeki seviyeler ayrı ayrı değerlendirilir. Yapılan bu değerlendirme sonucu  ihtiyacınıza göre en uygun seviyeden eğitime başlanır.
Beylikdüzü  ‘ de yapacağımız İngilizce özel ders  yerinizde bire bir olacaktır.
 Beylikdüzünde  özel ders çalışmalarımız  ilköğretim başlangıç sınıflarından lise sınıfları dahil olmak üzere bütün eğitim hayatını kapsar.
Beylikdüzü  ‘ de İngilizce özel dersi iş hayatınızda kullanabileceğiniz iş İngilizcesi almak içinde uygulayabilirsiniz.  Çalıştığınız iş yerinizdeki  arkadaşlarınızla beraber grup kurarak ders alabilirsiniz. İş İngilizcesi içeriğini şirket personeli için  genel İngilizce eğitimi de kapsamaktadır.
Öğrenciler, iş adamları , personel eğitimlerinin, genel İngilizcenin  yanı sıra  Yds, Proficiency, Toefl, Ielts, gibi akademik sınavlara da  özel İngilizce ders alarak hazırlanabilirsiniz.

Beylikdüzü İngilizce özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00