Acarkent İngilizce Öğretmeni

Acarkent İngilizce Öğretmeni

Acarkent İngilizce ders ,  

Acarkent özel İngilizce ders ,

Acarkent İngilizce özel ders

 Acarkent ‘ de İngilizce özel ders eğitimi ile   dilin temelini oluşturan dilbilgisi , okuma, dinleme, yazma, konuşma becerilerini tüm seviyelerde dengeli olarak alırsınız .Acarkent ‘ de  İngilizce ders alırken sizlere sadece İngilizce bilgi aktarımı yapılmayıp aynı zamanda öğrenme sürecine etkin katılımlarınız ile ders içinde  öğrendiklerinizi uygulamanız sağlanır. Bu şekilde eğitim ile  özel İngilizce ders süreciniz zevkli ve verimli geçecektir.

 Acarkent ‘ de  özel İngilizce ders almaya başlamadan önce İngilizce bilgisini ölçmek için kursiyere bir seviye belirleme sınavı uygulanır. Bu sınavda dilbilgisi , konuşma, yazma ve dinleme bölümlerindeki başarılarınız  ayrı ayrı değerlendirilir. Yapılan bu değerlendirme sonucu  ihtiyacınıza en uygun seviyeden eğitim başlar.
Acarkent ‘ de yapacağımız İngilizce özel ders  yerinizde bire bir olacaktır.
Acarkent ‘de   özel İngilizce ders alarak ilköğretim başlangıç seviyesinden  lise ve üniversite hazırlık sınıfı İngilizce sınıfları dahil olmak üzere tüm eğitim hayatınızı  kapsar.
Acarkent ‘de  İngilizce dersi  iş hayatınızda kullanabileceğiniz iş İngilizcesi olarak da  iş yerinizde grup kurarak  arkadaşlarınızla beraber alabilirsiniz. İş İngilizcesi içeriği  şirket personeli için genel İngilizce eğitimini de kapsamaktadır.

Öğrenciler, iş adamları , personel , genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra Acarkent ‘de İngilizce özel ders alarak Yds, Proficiency, Toefl, Ielts, gibi akademik sınavlara da  hazırlanabilirsiniz.

Acarkent özel İngilizce ders

Haluk hoca 0532 343 65 00