IELTS Çalışma

IELTS Çalışma programımız , IELTS sınavının resmi ortağı olan Cambridge Üniversitesi sınav hazırlama programına göre yapılmaktadır.  Programımızın içeriği sınava girecek adayların istedikleri dereceyi alabilmelerine yardımcı olacak çok çeşitli sınav taktiklerini vermektedir.  IELTS Çalışma programımız  IELTS sınavı içeriğinde olan  akademik   ya da genel okuma  , yazma ,  dinleme  ve konuşma   yeteneklerini geliştirmek  üzeredir. Programımız , IELTS Sınavı tekniklerinin akademik ya da genel IELTS sınavı içerisinde uygulanması üzerinedir . Uyguladığımız program Cambridge IELTS sınavı içeriği ile paralel yürüdüğü için başarıyı yakalamanız garantidir. Çalışma programımızda , sınav hakkında gerekli rehberliği almanızın yanı sıra çıkmış sorular üzerinden pratik yapma imkanını da bulacaksınız .  Unutmayın IELTS Sınavı  için en iyi yöntem  özel ders almaktır .

IELTS Çalışma programımızın içeriğinde ,

-Düzenli olarak  sınav soruları üzerinde yaptığımız çalışmalar ile sınav için eksiklerinizin tespiti yapılarak o bölümler geliştirilir.

IELTS Sınavı sorularının analizi yapılarak , sınavda en yüksek skoru yakalayabilmeniz için, sınav stratejileri üzerine çalışmalar yapılır.

IELTS Sınavından istediğiniz skoru yakalayabilmeniz için İngilizce seviyeniz çok önemlidir. Adayın , başlangıç için  en az Intermediate seviyede genel İngilizce seviyesine sahip   olması gerekmektedir. Yapacağımız çalışmanın sınavdan  istediğiniz seviyeye ulaşabilmesi için kaç saat olacağını  anlamak için ders öncesi  bir sınav ile seviyeniz tespit edilir.

IELTS Çalışma programımızın en önemli kısımlarından birisi  sınav soruları hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlamaktır. Sınav sırasında çıkacak sınav soru tiplerinin,  listening, speaking, reading ve  writing bölümlerinde sorulma şekline uygun şekilde çalışmaları yapılır. IELTS  Akademik ya da genel çalışma programımızda , öğrencilerin sınava hazırlanabilmeleri için    IELTS sınavı  benzeri sınavlar üzerinde çalışmalar  yapılmaktadır.

IELTS Çalışma programımız öncesi temel alacağımız İngilizce seviyeniz ve istediğiniz seviyeye çıkabilmeniz için

İngilizce Seviyesi Yaklaşık çalışma süresi
Elementary 1 (15 ay )
Elementary 2 (13 ay)
Pre-Intermediate 1 (12 ay )
Pre-Intermediate 2 (9 ay )
Intermediate 1 (8 ay)
Intermediate 2 (6 ay)
Upper-Intermediate 1 (5 ay)
Upper-Intermediate 2 (3 ay)

IELTS Sınavı çalışması için Online IELTS ÖZEL DERS

 0532 343 65 00