IELTS sınavı eğitimi,

IELTS sınavı çalışmalarını bölümlere ayırarak yapmaktayız. IELTS Sınavını parçalara bölerek çalışmak , 4 ayrı küçük sınava hazırlık yapmak gibidir. Bu şekilde yapacağımız çalışma ile IELTS sınavı öncesi zayıf ve iyi olduğunuz bölümler ortaya çıkar ve  bu tip çalışma sırasında en zorlandığınız bölüme odaklanma şansınız artar. Tüm bu çalışmaları yaparken iyi olduğunuz bölümler üzerinde ağırlıklı olmasa da çalışma yapmayı da ihmal etmiyoruz.
IELTS Sınavı eğitimi,  özel ders şeklinde yapılmaktadır. Bu şekilde yaptığımız çalışmalar ile kursta ve yolda geçirdiğiniz zamanı eğitiminize ayırmış olacaksınız .
IELTS Sınavı standart bir sınav olmasına rağmen , her kurumun istediği skor farklıdır. Genelde IELTS skoru olarak kurumlar tarafından istenen skor 5,5 ile 7,5 arasında değişir.
İngilizce seviyeniz ne kadar iyi olursa olsun , IELTS Sınavında başarıyı yakalayabilmeniz için , IELTS Sınavı soru şekilleri ile ilgili stratejileri ve yaklaşımları bilmeniz gerekir .
IELTS sınavı eğitimi içeriği olarak  sınav şekli ve sorulara nasıl stratejik olarak yaklaşmanız gerektiğini vermekteyiz. Her soru şekli için ayrı bir strateji izlemeniz gerekir, ne kadar çok soru çözüp sınav stratejilerini uygularsanız IELTS Sınavı başarı oranınız o kadar artar.
IELTS Sınavı eğitimi sırasında yaptığımız kelime çalışmaları ile cevap kağıdınızda muhtemel heceleme hatalarını önlemenin yanı sıra writing bölümünde kullanmanız gereken kelime bilgisine de sahip olacaksınız . Kelime çalışmalarını akademik makale okuyarak da sürdürmeniz gerekmektedir.
IELTS Sınavında yüksek skor bekleyen fakat İngilizce bilgisi o skor için yeterli olmayan adaylar için , gerektiğinde yazma ve konuşma bölümleri ağırlıklı olarak diğer bölümlerde de kullanacakları İngilizce dilbilgisi çalışmalarını yapmaktayız. İngilizce dilbilgisi çalışmaları öncesi vereceğimiz bir genel dilbilgisi sınavı ile eksik  konuları tespit eder ve ağırlıklı olarak onların üzerinde dururuz.
Listening sınavı eğitimi sırasında , kulak alışkanlığı kazanabilmek için  çalışmanın ilk başında tüm cümle yapılarını yakalayabilme amacıyla  dinleme bölümleri bir kaç kez yapılmakta, soruların cevapları verildikten sonra tekrar dinleme yapılmaktadır.
Speaking sınavı eğitimi sırasında , en önemli yapılması gereken bol pratik yapmaktır. Speaking çalışmaları sırasında konuşmaları kayıt ederek daha sonra yaptığımız dinlemelerde telaffuz hatalarını düzeltmekte , kurulan yanlış cümleleri düzeltip nasıl doğru cevaplar vermemiz gerektiğini belirliyoruz.

IELTS sınavı eğitimi sırasında ,
IELTS Sınavı şekli ile ilgili açıklamalar yapıyoruz,
bir çok IELTS örnek sınavı uyguluyoruz,
speaking bölümü ile ilgili bir çok canlı alıştırma yapıyoruz,
writing şekilleri üzerinde detaylı açıklamalar yapıyoruz,
vocabulary geliştiriyoruz,
listening bölümünü geliştirmeniz için bol alıştırma yapıyoruz,
grammar bilginizi arttırıyoruz,
IELTS vocabulary üzerinde arttırıcı çalışmalar yapmaktayız.

Online IELTS Sınavı eğitimi için ,

Haluk hoca 0532 343 65 00