IELTS Sınavı İstanbul,
Istanbul da Ielts Sınavı için yaptığımız özel ders çalışmalarımız sınava girecek olan aday tarafından  belirlenen saatlerde  hafta içi, sabah, öğlen, akşam ya da hafta sonu,  yerinizde , İstanbul ‘ un her semtinde online olarak yapılır. İstenildiği takdirde çalışmalarımız zoom üzerinden online olarak da size uygun saatlerde yapılabilir.

Yapacağımız Ielts özel ders çalışmamızın ne kadar süreceği, adayın eksikleri belirlendikten sonra, adayın alması gereken skora bağlı olarak , sınava gireceği tarihe yetiştirilmek üzere ortak belirlenen bir plana göre uygulanır.

İstanbul‘ da yaptığımız Ielts sınavı hazırlık çalışması IELTS sınavı modüler sistemine göre düzenlenmektedir. Ielts sınavı hazırlık çalışması sırasında sınav içerisinde yer alan Reading, Writing, Listening, Speaking  ayrı bölümler  halinde uygulanır. Ielts Sınavına girecek aday isterse her bölümden hazırlık yapabilir ya da istediği bölümden ayrı  ders alabilir. İstanbul‘ da yaptığımız Ielts sınavı çalışması sınav formatına yakın güncel sorular üzerinde yapılmaktadır. Ielts sınavı çalışmalarımız sırasında ‘Reading’ ‘Writing’ ‘Listening’ ve ‘Speaking’ becerilerinizi geliştirilerek Ielts sınavı  yüksek not almanız için gereken önemli teknikler size verilir.

Online IELTS özel dersi

Haluk hoca 0532 343 65 00