Ielts Sınavı Çalışma ,

Ielts Sınavı Çalışma programı  Ielts sınavı için hazırlanmanız ve sınav başarınız içindir. Ielts Sınavı Çalışma , programı adayın  ihtiyaçlarınıza göre düzenlenir.
Programın amacı  Ielts sınavı için gerekli bilgi ve pratiği vererek kendinize güveninizi sağlamak ve sınavda başarılı olmanız içindir.

Programın içerisinde , Ielts Sınavı başarısı  için profesyonel ve yüksek standartlarda İngilizce eğitimi alabileceğiniz bir öğretmen ile çalışma olanağı bulacaksınız.
Ielts Sınavı Çalışma programının başarısı için, bizlerde  sizin başarınız için çok çalışmaktayız.
Ielts Sınavı Çalışma programı ile eğer İngilizce seviyeniz istediğiniz  skoru  almanız için yeterli seviyede değil ise , İngilizce bilginizi  yeterli seviyeye çıkarmak için ayrı bir program uygulamakta , İngilizce seviyenizin istenilen seviyeye çıkarılması için  gayret göstermekteyiz.

Ielts Sınavı Çalışma ile sınav içeriğinde bulunan  4 bölüm üzerinde çalışmalar yapacaksınız.

Ielts Speaking , Konuşma bölümü ,
Konuşma yeteneğinizi geliştirerek, bir çok konu üzerinde fikir sahibi olarak  kendinize güven içinde  Ielts Sınavı için hazırlanacaksınız .

Ielts Listening , Dinleme Bölümü ,
Dinleme stratejilerini alarak , değişik İngilizce aksanları ile çalışma yapacak ve dinleme yeteneğinizi geliştireceksiniz.

Ielts Writing , Yazma bölümü ,
Ielts Sınavı yazma bölümü için gereken yazma strateji ve tekniklerini öğrenecek ve Writing task 1 ve task 2 hakkında gerekli başarıyı sağlamanız için gerekli çalışmalar yapılır.

Ielts Reading , Okuma bölümü ,
Bir çok akademik okuma parçası üzerinde çalışmalar yapılarak, okuma bölümü için gerekli teknikler ve çıkacak soru çeşitleri üzerinde durulur.

Online IELTS özel ders ,

Haluk hoca 0532 343 65 00