Ielts sınavı özel ders İstanbul

Ielts Sınavı hazırlığı yapabilmek için İstanbul ‘ un her semtinde öğrencilerimiz dersleri yerlerinde alacak ve yol stresi gibi streslerden uzak kalarak özel ders şeklinde çalışma yapabileceklerdir.  Ielts dersi çalışmamız sırasında isterseniz  sınavın tüm bölümleri üzerinde  ya da sınav da kendinizi  eksik hissettiğiniz bölümler üzerinde çalışabilirsiniz. Ielts dersi çalışmasına başlayabilmemiz için, İngilizce seviyenizin en az Intermediate seviyede olması gerekir, seviyeniz Intermediate seviyenin altında ise , alacağınız genel İngilizce özel ders ile gereken seviyeye gelmenize yardımcı oluruz.

Ielts sınavında başarının anahtarı Ielts özel dersi almaktır , Ielts sınavını  daha önce denediniz ve skorunuz yeterli değil  ise , Ielts özel dersi en iyi çözümdür.

Özel Ielts dersi çalışmalarımız ile uzun ders programlarına katılmayıp özel dersin avantajlarından yararlanarak kısa sürede sınava hazır hale geldiğinizi hissedeceksiniz.

Ielts özel dersi hazırlık 

Özel İelts dersi  çalışmasında öncelikle Ielts sınavına hangi amaç için ihtiyaç duyduğunuzu ve skor gereksinimizi belirler , analiz eder ve çalışmalarımıza o şekilde yön veririz , ders öncesi  öncelikle gramer, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri detaylı bir şekilde inceler ve belirlenen analizlere göre İngilizce alt yapınızda eksiklikler varsa ön hazırlık eğitimi ile bu eksiklikleri tamamlanır  ve teknik hazırlık eğitim programı uygularız böylece çalışma yaptığımız aday hem İngilizce alt yapısını geliştirir hem de Ielts sınavı için hazır hale gelir . İlk Yapılan seviye analizinden sonra özel İelts dersi alacak kişinin , kaç saat İngilizce bilgisine ihtiyaç duyduğu saptanır ya da  özel Ielts dersi çalışmalarımız başlar.

Ielts sınavı özel ders İstanbul

Ielts özel dersi çalışmalarımız sırasında IELTS  sınavı ve İngilizce öğretmenliği tecrübemizi birleştirerek, sınavın her modülünden ayrı ayrı alabileceğiniz en üst skor için yardımcı oluyoruz. Ielts sınavı için  gereken skoru yakalayabilmeniz için  size özel olarak hazırlanan  özel ders çalışma programımızla eğitim sürecimizi sürdürüyoruz , çalışmalarımız  4 modülü ve  sınav mantığını kavramanızı sağlayarak başarınızı arttırmak içindir. Ielts özel dersi çalışmalarımız ile adayların İngilizce yeterliliklerini Ielts sınavı  4 modülünde ayrı ayrı  geliştirerek başarıları sağlanacaktır. Ielts sınavı modüllerinin her birinin ayrı bir çalışma şekli vardır başarıyı sağlamak için  özel yöntemler ile modüller üzerinde çalışılıp , her modülün özelliği anlatılır.  Çalışmalarımızın writing bölümü, Task 1 ve Task 2 için gerekli bütün ipuçları verilerek, başarılı bir report ve essay yazma alışkanlığı edinmeniz sağlanır, bu çalışmalar arasın da speaking de önemli bir yer tutacak ve yapacağınız speaking pratikleri ile akıcı konuşma ve kendinize güveniniz sağlanacaktır.
Dinleme bölümü de Ielts Dersleri içinde önemli bir yer tutmaktadır. Note taking alıştırmaları , detaylı dinleme ve ana fikir çıkarma çalışmaları Ielts dersleri sırasında yapılacaktır.
En zor bölüm olan Reading de , bir çok akademik metin incelenecek , sorular analiz edilecek ayrıca soru tipleri hakkında bilgi verilecek ve okuma teknikleri üzerinde çalışılacaktır.

Çalışmaların  içeriğinde Ielts sınavı teknik çalışmaları içeriği tam olarak güncellenmiş orijinal sorular ile pratik yapma şansınız olacaktır.
Özel Ielts ders ile modüllere göre çalışma sistemimiz şu şekildedir,
Okuma bölümü;
– Okuma parçası içinde geçen detayları scimming ve scanning yöntemleri ile bulma,
– Anafikirleri blma, eş anlamlı ifadeler ile soruları analiz ederek, doğru cevaba yönlenme,
–Soru ile parça arasında gerekli benzerlikleri yakalama,
– Referans kelimeler ile parça içinde gerekli vocabulary çalışması yapma,
– Soru tipine göre, parçada bire bir ya da çıkarım ile cevaplanabilecek soruları tanımlayarak, sorular da sorulmak isteneni yakalama,
– Okuma parçasından alınan kelimeler ile , özet ve grafikleri tamamlama,
Dinleme bölümü;
– Ana fikri ve dinleme ölümünde yapılan organizasyonu belirleme,
– Dinleme parçasındaki detayları yakalayabilmek için note taking çalışması yapma,
– Sebep, amaç kurgulamasını yapabilmek,
– Kelimeler ile ilgili kategorileri eşleştirme,
– Doğru tahminlerde bulunabilme, çıkarımlar yapma,
– Parçada geçen gerekli mantıksal aşamaları yerleştirme,
– Dinleme parçasından önce soruları inceleyerek, olası cevapları yakalayabilme,

Konuşma bölümü;
– Konuşma organizasyonu,
– Gerekli bilgiyi verme ,
– Fikrinizi düzgün cümleler ile belirleyebilme,
– Düzgün telaffuz kullanabilme,
–Cümlelerde ki vurgulamalar ve sesin yükselmesi , alçalması ile ilgili çalışmalar,
Yazma bölümü ;
– Fikirleri organize edebilme ve taslak hazırlama,
– Cümleyi başka bir şekilde anlamını bozmadan yazabilme,
– Bağlaçları iyi ve uygun yerlerde kulalnabilme, making connections
– Rapor ve essay yazarken tez ve topic cümlelerini uygun cümleler halinde yazarak vermek istediğinizi açıkca anlatabilme,
– İstenilen essay formatında yazabilme,

Ielts online özel dersi çalışmalarınız  için 

 Haluk Hoca  0532 343 65 00