Ielts özel dersi İstanbul

Ielts sınavında başarıyı yakalayabilmek ve skorunuzu istediğiniz derecede yükseltebilmek için en başarılı yöntem  konusunda tecrübeli bir öğretmenden  Ielts özel dersi almaktır .  Istanbul’ da özel Ielts dersi çalışmalarımız adayın belirlediği zaman dilimlerinde hafta içi, sabah, öğlen, akşam, hafta sonu olarak taleplerinize  en uygun saatlerde  ve yerinizde  yapılır.

Özel Ielts dersi çalışmamızın süresi ve kaç saat olacağı sınav ile ilgili eksikler belirlendikten sonra  belirli bir programa göre uygulanır.

Ielts özel dersi çalışması modüler sisteme göre hangi bölüm ile ilgili eksik hissediyorsanız ya da tüm bölümler üzerinde yapılır.  Çalışmalarımız  sırasında Okuma , yazma , konuşma, dinleme  bölümleri için   ayrı modüller halinde Ielts özel dersi şeklinde yapılır. Özel  ders alacak aday istediği bölüm üzerinde çalışma yapabilir.   İstanbul’ da özel Ielts dersi çalışmalarımız  tamamen güncel sınav sorularına yakın sorular  üzerinde çalışılarak yapılmaktadır. Yapacağımız çalışmalar  sırasında sınav için gerekli olan  ‘Reading’ ‘Writing’ ‘Listening’ ve ‘Speaking’ becerilerinizi geliştirilerek sınav sırasında yüksek not almanız için için gerekli  teknikler üzerinde durulur.

Derslerimiz online olarak yapılmaktadır.

Online Ielts özel dersi İstanbul 0532 343 65 00