Özel Ielts ders İstanbul

Özel Ielts dersi ile lisans ya da lisansüstü eğitim almak isteyenler ile yabancı üniversitelerde eğitim görmek için  Akademik IELTS , mesleki eğitim, göçmenlik, dil tazminatı vb. gibi nedenlerle Ielts sınavına giren kişilere ise Genel IELTS sınavı hazırlık eğitimi verilmektedir.

Özel Ielts dersi öncesi  adayın öncelikle IELTS sınavına hangi amaçla ihtiyaç duyduğunu analiz edilir.
Akademik IELTS ve Genel IELTS hazırlık eğitimleri için kişinin gramer, okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerileri detaylı bir şekilde seviye belirleme sınavı ile ölçülür. Yapılan seviye belirlemeye göre İngilizce alt yapınızda eksiklikler varsa ön hazırlık eğitimi ile ilk önce bu eksiklikler tamamlanır daha sonra ise kişinin gireceği IELTS sınavı kategorisine uygun olarak teknik hazırlık eğitimi uygulanır böylece kişi hem alt yapı hem de sınav teknikleri konusunda hazır hale gelmiş olur. Bu yapılan seviye incelemesinden sonra kaç saat İngilizce bilgisine ihtiyaç duyduğunuz saptanır ve çalışmalarımız başlar. Özel Ielts ders çalışmalarımız ile gereksiz uzun programlara katılmayıp özel dersin avantajlarından yararlanarak kısa sürede kendinizi sınava hazır hissedeceksiniz.

İstanbul ‘ un her yerinde istediğiniz saatte ve yerinizde özel Ielts dersi alarak Ielts sınavı hazırlığınızı kendi ortamınızda zaman kaybı yaşamadan tamamlayabilirsiniz.

Özel Ielts dersi ile  yüksek skora erişin.

Özel Ielts dersi çalışmalarımızda eksik olduğunuz noktaları belirleyerek istediğiniz skoru almak için gerekli bilgiyi alırsınız.

Özel Ielts dersi saatlerimiz yerinizde istediğiniz saatte  ve öğrenme alışkanlıklarınıza göre şekillenir.

Özel IELTS dersi çalışmalarımız 4 aşamalıdır ve  öğrencinin seviyesine  göre farklı olmaktadır . Çalışmalarımızın içeriği ,

Reading : 30 ders saatinden oluşan bu bölümde IELTS sınavında  karşınıza çıkabilecek okuma parçaları üzerinde durulur. Parçaları anlayıp, doğru yorumlayabilmeniz  için gereken teknik eğitim verilir.

Writing :  Bu bölümde çıkabilecek tablo veya şema yorumlamasını doğru yapabilmeniz  için gerekli teknik eğitim verilecektir. Task 1 ve Task 2 bölümleri üzerinde katılımcıların eksikleri gözlemlenir ve üzerine çalışma yapılır.

Listening : Dinleme yaparken dikkat etmeniz gereken noktaları ön plana çıkararak ve aksan farklılıkları eğitimi verilmektedir.

Speaking : Öğrencilerin zorlandığı bir bölümde konuşma bölümüdür. Katılımcılarımızın nerede yaşadığına, hobilerine ve kişisel konulardaki sorularına cevaplar alarak eksik kusurlu yanları düzeltilir. Ayrıca bu sınavda doğru aksanı kullanmak çok önemlidir.

Ielts özel dersleri

Ielts özel dersleri çalışmalarımız 2 değişik İngilizce bilgi birikimine göre düzenlenmektedir.

MODUL 1:

IELTS DERS A GRUBU Upper -Intermediate ve üstü öğrenciler için uygulanmakta ve doğrudan IELTS sınavında başarılı olmayı hedeflemektedir.

Bu programın amacı öğrencileri  6,5 ve daha üst düzeylere çıkarmaktır.

IELTS SINAVI A GRUBU programının ders içeriğini, sınav strateji ve teknikleri üzerinde yapılacak yoğun çalışma oluşturmaktadır. Bu yoğun çalışmanın hedefi, öğrencinin 4 ana sınav bölümünde başarılı olmasını sağlamaktır. Bunu gerçekleştirebilmek için  Ielts özel ders sırasında   birebir sınav formatında çok sayıda test uygulanmakta ve böylece kazanılan beceriler pekiştirilmektedir.

* Bu grupta yaptığımız Ielts ders çalışmalarımızda  teorik bilgilendirmekten ziyade beceri kazandırmaya yöneliktir çünkü IELTS SINAVINDA teorik bilgilerden ziyade bu bilgilerin nasıl kullanıldığı ve akademik ve sosyal ortamda nasıl ve hangi düzeyde uygulandığı ölçülmektedir.
* Bu grupta Ielts ders çalışmalarımız  integrated bir içeriğe sahiptir.  WRITING Task 1 ve Task 2 uygulamasına  LISTENING ,  SPEAKING, READİNG  becerilerinin  geliştirilmesine önem verilmektedir.
* Bu çalışma programında  öğrencilerin kelime bilgisinin 5 000 kelime üstüne çıkartılması amaçlanmaktadır. (5000 kelimeden daha az sayıda kelime bilgisine sahip öğrencinin 6,5 veya daha üst düzeyde puan alması zordur.)

MODÜL 2:
PRE-IELTS DERS Intermediate Dil düzeyine sahip öğrenciler içindir.  Öğrencilere IELTS sınavı formatında Upper-intermediate dil becerilerini kazandırmayı ve geliştirmeyi amaçlamaktadır. Upper intermediate dil becerisine ve bu düzeyin talep ettiği kelime bilgisine sahip olmadan IELTS SINAVINA girmek para ve zaman kaybından başka bir şey değildir.

1. Öğrencileri IELTS A GRUBU programlara başlayabilecek düzeye çıkarmak.
2. Öğrencilerin 3000 kelime bilgisine sahip olmasını sağlamak.
3. Upper-intermediate düzeyde dilbilgisi (GRAMMAR- CLAUSES, SENTENCE STRUCTURE etc.) becerilerini kazandırmak.
4.Upper Intermediate düzeyde ve IELTS formatında Okuma, Yazma, Dinleme-anlama ve Konuşma becerilerini kazandırmak.

Özel ders çalışmalarımız online olarak zoom üzerinden yapılmaktadır.

Haluk hoca 0532 343 65 00