IELTS Sınavı İstanbul

IELTS Sınavı , bazı üniversiteler tarafından hazırlık sınıfını geçerek öğrencilerin  bölümlerine başlayabilmeleri için , yurt dışında üniversitelerin kabulünde , iş yerlerinde İngilizce dil yeterliliği ispatlama amacıyla veya İngilizce konuşulan ülkeler için göçmenlik baş vurusu yapmada kullanılabilir .

İstanbul ‘ da Ielts sınavına girecek olan adaylar ya da sınava daha önce girip istediği puanı alamayan IELTS Sınavı adayları , Ielts Sınavı özel ders alarak hazırlık yapabilirler . IELTS Sınavı özel ders çalışmalarımızı İstanbul ‘ da , adayın belirleyeceği yerde , adayın programına uygun saatlerde ve sıklıkta yapmaktayız . Başka bir çalışma yöntemimiz de online bağlantı kurarak Zoom  üzerinden yapılan çalışmalardır.
İstanbul ‘ da Ielts sınavı özel ders çalışmalarımız ile  derslere katılım sürekliliği ve verilen çalışmaların eksiksiz yerine getirilmesi şartları ile başarıyı yakalarsınız. Ielts Sınavı skor artışlarını profesyonel yardım almadan başarabilmeniz zordur.  Ielts sınavı özel ders alarak IELTS sınavı stratejilerini ve tekniklerini ve  sınav sırasında ne ile karşılacağınızı öğrenerek , sınav stresini yener ve  sınav pratiğinizi arttırabilirsiniz.

İstanbul ‘ da yaptığımız  Ielts sınavı çalışmalarımız da , sınav sorularının birebir benzerleri ile  yapılan çalışmalar   sınav skorunuzun yükseltmeye yöneliktir  . Ielts sınavı için yaptığımız hazırlık çalışmaları , diğer akademik sınav eğitimlerden farklı olarak, yoğun bir İngilizce dilbilgisi programı yerine dinleme, okuma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirme üzerine yoğunlaşmaktadır .

Ielts Sınavı özel ders alarak  sınavı oluşturan okuma, dinleme, yazma ve konuşma becerilerini geliştirmek üzere eğitim alırsınız.

IELTS sınavı genel modülü veya aile vizesi alacak   adaylar için İngilizce ‘ nin günlük kullanımları ve pratikliğinin öne çıktığı materyaller kullanılırken, akademik modülü seçen adaylar için akademik ağırlıklı materyaller ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Online IELTS özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00