Özel IELTS İstanbul

İstanbul‘ da alacağınız özel IELTS dersi ile istediğiniz skoru uygulayacağımız çalışma sistemi ve sınav stratejileri ile kolayca yakalayabilirsiniz.

IELTS Sınavı öncesi, kendinize olan güveninizi mi yitirdiniz ?

 IELTS Sınavından korkuyor musunuz ?

Daha önce yaptığınız çalışmalar başarısızlıkla mı sonuçlandı ?

Tüm bu sıkıntıları artık özel IELTS dersi ile unutabilirsiniz.

Bundan önce yapmış olduğunuz IELTS çalışmaları gittiğiniz kurstan fayda görmemeniz ya da aldığınız özel dersin etkisiz olmasının sebebi sizin hatanız değildir. Yapılması gereken IELTS Sınavı hazırlığı sırasında eski metotları , eski kurs kitaplarını terk edip , güncel metotlar ve kaynaklar ile etkili bir şekilde IELTS Sınavı hazırlığı yapmanızdır.

 Özel IELTS dersinin diğer IELTS çalışmalarına karşı  farkı nedir ? 

IELTS Sınavı için bu güne kadar edindiğimiz tecrübeleri , en iyi sınav stratejileri ile modern yöntemler  ve güncel sorular ile bir araya getirilerek  derslerimizde uygulanmaktadır.  Bundan önce yaptığınız IELTS çalışmaları ile bizim çalışmamızın çok farklı olduğunu göreceksiniz.

IELTS Sınavı için yapılan çalışmalar , en alt seviyeden  başlayarak bir tepeye tırmanmaya benzer.

IELTS Sınavı içeriğinde bulunan akademik vocabulary , reading bölümlerindeki konuların bilimselliği , listening bölümündeki değişik İngilizce aksanlar , sınav hazırlığını  yapan öğrenciler için korkulu birer bölüm olarak göze çarpmaktadır.  IELTS Sınavı  için  gereken temel  gereksinim çok iyi bir hazırlık sürecini bol alıştırma yaparak ve uzman bir eğitmen ile çalışmaktır

Sınavın her bölümü için mutlaka önceden hazırlık yapılması ve sınav sırasında soruyu görünce sürpriz ile karşılaşılmaması gerekir. Çünkü IELTS Sınavı soruları, alışık olduğumuz sınav soru formatından farklı tipler içermektedir.

IELTS writing çalışmalarımız sırasında  ,

Linking words,

Writing sırasında kullanılması gereken akademik terminoloji,

Paraphrasing,

Cause and effect için gereken kalıplar,

Comparison and contrast çalışmaları üzerinde durulmaktadır.

Essay yazma kalıpları , introduction, main points, conclusion çalışmaları yapılmaktadır.

IELTS reading çalışması sırasında , öğrencilerin reading bölümü ile oluşan ön yargılarının giderilmesi için, gerekli inceleme teknikleri kullanılır. Burada öğrencilerin reading parçasının tümünü anlamak için zaman kaybına neden olan ve hiç bir yararı olmayan parçanın tümünün tercüme edilmesi  ve her kelimenin anlaşılmaya çalışması gibi yanlış bir yöntemin yerine , sorulara odaklanma , cevapları soruların içinde bulma çalışmaları yapılır. Bu çalışmalara ek olarak , synonym , anthonym kelime çalışmaları , parçanın ve paragrafların ana fikir incelemeleri, özellikle ,  True, False or Not Given soruları üzerine çalışmalar yapılmaktadır.

IELTS Listening  çalışmalarımızın içeriğinde ise ,

Tüm dinleme bölümleri öncesi verilen soruları inceleyerek parça hakkında bilgi sahibi olma , cevapların parça içerisinde sorular ile aynı sıralama ile takip edilmesi , dinleme soruları ile ilgili açıklamalar ve stratejiler , bir sorunun cevabının kaçırıldığı anda diğer soruya geçilmesi gibi çalışmalar yapılmaktadır.

IELTS Speaking  çalışmalarımız sırasında ise, özellikle ikinci bölümde size verilen 1 dakikalık sürenin etkili değerlendirilmesi, sonraki 2 dakika içerisinde hazırladığınız taslağa göre cevaplama yapılması, tahmini çıkabilecek sorular ile ilgili alıştırmalar yapılması , gramer ve prononcuation düzeltmeleri speaking bölümü hazırlığını kapsar.

Online Özel IELTS dersi

Haluk hoca 0532 343 65 00