PTE Academic sınavı , dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerisinin test edildiği bilgisayar tabanlı dünya çapında tanınan bir İngilizce dil sınavıdır. 

Sınav sonucunu kısa sürede almak, esnek sınav tarihlerinden faydalanmak, 2 yıl boyunca sınırsız sayıda sınav sonuç belgesi almak için ÖSYM tarafından tanınan ve her kurumda geçerli olan PTE Academic sınavı tercih edilmektedir.

PTE Sınavı sonuçları 36 saatten kısa bir sürede açıklanır. Sınav haftanın 7 günü uygulanmaktadır. ÖSYM, Pte sınavını tüm kurumlarda İngilizce dil yeterlilik belgesi olarak kabul etmektedir. Ayrıca PTE sınavı tüm ülkelerde İngilizce yeterlilik belgesi olarak ve bazı ülkelerde de çalışma , okuma ve evlilik vizesi alırken kullanılabilir.

PTE Academic Sınavı

PTE Academic (Pearson Test of English), dinleme, okuma, konuşma ve yazma olmak üzere dört temel dil becerisinin değerlendirildiği bilgisayar tabanlı bir İngilizce dil yeterlilik sınavıdır. Sınavda sınanan 4 dil becerisi de kendi içinde değişik yetenekleri ölçen soru şekillerinden oluşmaktadır.

PTE Academic UKVI

PTE Academic (UKVI), İngiltere’de çalışma ve eğitim vizeleri için kabul edilen, dört temel dil becerisini ölçen, kendi alanında en çok uygulanan, en kısa sürede sonuç raporu veren bir İngilizce dil yeterlilik sınavıdır.  PTE Academic UKVI; Pre-sessional, Foundational, degree ve Above degree dahil tüm eğitim ve vize başvurularında kabul edilmektedir.

PTE Home

PTE Home, İngilizce konuşma ve dinleme becerilerini ölçen, kendi alanında en çok sınav oturumuna sahip ve en kısa sürede sonuç raporu veren bilgisayar tabanlı İngilizce dil yeterlilik sınavıdır. PTE Home sınavına katılan adaylar, sınav sonuçlarını İngiltere’de aile birleşimi, oturum izni, vatandaşlık vizesi, sporcu vizesi ve yurt dışı işletme temsilcisi vize başvurularında kullanabilirler.

PTE Sınavı hazırlığını, online özel ders şeklinde bire bir sınav formatı üzerinden değerlendirilen soru ve puan türlerine sahip yapay zeka tabanını kullanarak yapıyoruz.

Derslerimiz sırasında yaptığınız her çalışma yapay zeka tarafından puanlanmaktadır, böylece derslere başladığınızda sınav ortamına da giriş yapmış oluyorsunuz.

PTE özel ders çalışmalarımızı sadece online olarak size uygun program ile yapıyoruz. Sınav bilgisayar tabanlı olduğu için çalışma malzemesi olarak basılı malzeme yerine bilgisayar tabanlı bire bir sınav ayarında bir çalışma yapıyoruz.

Pte sınavı online özel ders Haluk hoca 0532 343 65 00