• PTE özel ders

PTE Sınavı hazırlık kursumuz online olarak, kursiyerlerimizin programlarına entegre edilerek hazırlanmıştır. Online PTE kursumuz yapay zeka tabanlı PTE sınavı ile aynı formatta hazırlanmış bir program üzerinden sınava yönelik pratik ve sınav çalışmaları ile yapılmaktadır.
PTE Sınavı içeriği esas olarak 4 bölümden (Okuma, dinleme, konuşma, yazma) bu 4 bölümün her biri de kendi içinde bölümlere ayrılarak oluşmaktadır. Bu bölümler, sınav içeriğinde hesaplanan bazı kriterlere göre adayın sınavda alacağı toplam puana etki etmektedir. PTE sınavının puanlaması sınavda alınan toplam skorların 4 e bölünmesi ile oluşur. Her bölümün puanı oluşurken diğer bölümlerden alınan puanlar bölüm puanına etki eder.

Online PTE kursu çalışmalarımız da sınav formatına en uygun yapay zeka tabanlı bir program kullanmaktayız. Bu program öğrencinin yaptığı her alıştırmayı sınav formatına göre puanlamakta ve bölüm sonlarında o bölüme ait sınavlar yaparak adayın sınavda her bölümden alabileceği puan hakkında bilgi vermektedir. Kurs süresince ve kurs sonunda adayın gireceği sınavın bire bir aynısı olan ücretsiz testler ile de aday sınava hazırlanmakta, sınavda karşılaşacağı sorunlara hazırlıklı olmakta, sınav zamanlamasını ayarlayabilmekte, soruların geliş şeklini öğrenmekte, sonuçta da adayın sınavda alacağı puan belli olmaktadır.

Online PTE kursu çalışmalarımız için ; 0532 343 65 00