Yeşilköy İngilizce özel ders

Yeşilköy İngilizce özel ders

Yeşilköy İngilizce özel ders ,

Yeşilköy İngilizce ders ,

Yeşilköy  İngilizce özel ders

 Yeşilköy ‘ de İngilizce özel ders ile   gramer, okuma, dinleme, yazma, konuşma becerilerini tüm seviyelerde eşit  olarak alırsınız .  Yeşilköy ‘ de İngilizce ders alırken sizlere sadece İngilizce bilgi aktarımı yapılmayıp aynı zamanda öğrenme sürecine etkin katılımınız ders içinde sizin de öğrendiklerinizi uygulamanız sağlanır. Bu şekilde yapılan eğitim  Özel İngilizce ders sürecinizi zevkli ve verimli geçirecektir.

 Özel İngilizce ders almaya başlamadan önce  bir seviye belirleme sınavı uygulanır. Bu sınavda kişinin gramer, konuşma, yazma ve dinleme bölümlerindeki bilgileri  değerlendirilir. Yapılan bu değerlendirme sonucu kişiler  bilgilerine göre en uygun seviyeden eğitime başlar.

Yeşilköy ‘ de yapacağımız İngilizce özel ders  isterseniz yerinizde bire bir olacaktır.

Yeşilköy özel İngilizce ders İlköğretim başlangıç seviyesinden lise sınıfları da dahil olmak üzere tüm eğitim hayatını kapsar.
Yeşilköy ‘ de İngilizce dersi iş hayatınızda kullanabileceğiniz iş İngilizcesini   iş yerinizde beraber çalıştığınız arkadaşlarınızla beraber alabilirsiniz. İş İngilizcesi eğitiminin içeriğini şirket personeli genel İngilizce eğitimi de kapsamaktadır.

Öğrenciler, iş adamları , personel , genel İngilizce eğitimlerinin yanı sıra Yeşilköy ‘ de İngilizce özel ders alarak Yds, Proficiency, Toefl, Ielts, gibi akademik sınavlara da  hazırlanabilirsiniz.