Şişli İngilizce özel ders 

İngilizce özel ders alarak bir dilin temeli olan dilbilgisi , okuma, dinleme, yazma, konuşma gibi becerileri tüm seviyelerde dengeli olarak öğrenirsiniz. İngilizce özel ders   sırasında sadece İngilizce bilgi aktarımı yapmayıp aynı zamanda öğrenme sürecine etkin katılımlarınız da sağlanmaktadır, böylece  derslerde  öğrendiklerinizi uygulama olanağı kazanırsınız . Bu şekilde gerçekleşen   Özel İngilizce ders süreciniz zevkli ve verimli geçecektir.

 Özel İngilizce ders almaya başlamadan önce İngilizce bilgisini ölçmek için kursiyere bir seviye belirleme sınavı uygulanır. Bu sınavda  dilbilgisi , konuşma, yazma ve dinleme bölümlerindeki seviyeler ayrı ayrı değerlendirilir. Yapılan bu değerlendirme sonucu aday ihtiyacına göre en uygun seviyeden İngilizce eğitimine başlar.

Şişli ‘ de yapacağımız İngilizce özel ders yerinizde İngilizce Öğretmeni ile  bire bir olacaktır.

Şişli  ‘ de İngilizce özel dersi öğrencilerin okul derslerine takviye olarak veya iş adamlarının ya da şirket personelinin  iş hayatında kullanabileceği İş İngilizcesi olarak   çalıştığınız iş yerinde arkadaşlarınızla beraber alabilirsiniz. İş İngilizcesi içeriğinde istenilirse şirket personeli için genel İngilizce eğitimi de uygulanabilir.

Öğrenciler, iş adamları , personel eğitimlerinin yanı sıra Yds, Proficiency, Toefl, Ielts, gibi akademik sınavlara da Haluk Hoca ile Şişli  ‘ de özel İngilizce ders alarak hazırlanabilirsiniz.

Şişli İngilizce özel ders

Haluk hoca 0532 343 65 00